Search

English

116

Starcraft

(2 | 4.5)

- - -

aazard

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Starcraft është një lojë strategjike nga Blizzard Entertainment. Bazuar në të ardhmen e largët, ju duhet të grumbulloni burime dhe të zgjeroni forcat tuaja për t'i udhëhequr ata drejt fitores. Terran Dominion i sapoformuar përballet me ardhjen e dy racave armiqësore të alienëve: Zerg i egër dhe Protoss enigmatik.
"Aleatët e vetëm janë armiq. E vetmja zgjedhje është lufta."

Seria Starcraft përfshin (deri në 30.02.2018)
StarCraft / StarCraft: Brood War / StarCraft Remastered
StarCraft II: Krahët e Lirisë
StarCraft II: Zemra e Swarm
StarCraft II: Legacy of the Void / Nova Covert Ops

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Multiplayer (4 )

+ RTS (2 )

+ Fushata me lojtar të vetëm (1 )

+ Fantastiko-shkencore (0 )

+ Lojë strategjike (0 )

+ Lirë për të luajtur (0 )

Llojet e Aplikimit

RTS (2 )

Etiketa

multiplayer bashkëpunues

Alternativat për Starcraft

204

0 A.D.

(9 | 4.6)

-

125

Age of Empires

(1 | 4)

- - -

83

Warcraft III

(0 | 0)

- -

57

Warzone 2100

(0 | 0)

- -

18

Zero-K

(2 | 5)

- - -

15

CaesarIA

(0 | 0)

- - -

33

Widelands

(1 | 5)

- - -

23

Age of Mythology

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram