Search

English

445

Stack Overflow

(11 | 2.9)

- - -

Kagerjay

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Stack Overflow, pjesë e Stack Exchange, është një faqe falas, e drejtuar nga komuniteti, e bazuar në reputacion për pyetje dhe përgjigje për programuesit kompjuterikë. Asnjë anëtarësim nuk kërkohet për të bërë pyetje ose për të dhënë përgjigje për pyetjet e të tjerëve. Përdoruesit e regjistruar mbledhin 'karma' duke marrë pjesë, dhe më pas mund të votojnë lart ose poshtë përgjigjet e përdoruesve të tjerë, të lënë komente dhe të modifikojnë përmbajtjen në një mënyrë të stilit wiki.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Faqja Kryesore

Veçoritë

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Njohuri baze (4 )

+ Sistemi i pikave (1 )

+ Hulumtimi i fjalëve kyçe (0 )

+ Pyetje dhe Përgjigje (0 )

Llojet e Aplikimit

Pyetje dhe Përgjigje (0 )

Etiketa

programimit

programuesit

të bëjë pyetje

platforma qanda

platformë qa

softuer qanda

postoni dhe bëni pyetje

pyetje dhe përgjigje

q dhe një softuer

faqe qanda

statistikat e përdoruesve

Qa menaxhimi

merrni përgjigje

Alternativat për Stack Overflow

247

Quora

(19 | 2.9)

- - -

14

Codidact

(1 | 5)

- - -

28

Question2Answer

(2 | 4.5)

- - -

13

Scoold

(0 | 0)

- - -

19

PeerQ

(15 | 5)

- - -

13

OSQA

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram