Search

English

426

Spybot - Search & Destroy

(4 | 3.5)

-

Danilo_Venom

9 years ago

undefined...


Positive comment

3 1


Show more comments

Spybot - Search & Destroy zbulon dhe heq spyware, një lloj kërcënimi relativisht i ri që nuk mbulohet ende nga aplikacionet e zakonshme anti-virus.

Falas për përdorim privat. Kompanitë dhe institucionet duhet të blejnë licenca për versionet komerciale të softuerit tonë. Ekzistojnë dy botime të Spybot S&D për përdorim jo privat: Spybot S&D Small Business Edition dhe Spybot S&D Corporate Edition.

Spyware gjurmon në heshtje sjelljen tuaj të surfimit për të krijuar një profil marketingu për ju që transmetohet pa dijeninë tuaj te përpiluesit dhe u shitet kompanive reklamuese. Nëse shihni shirita të rinj veglash në Internet Explorer që nuk i keni instaluar qëllimisht, nëse shfletuesi juaj rr...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Çmimet për Edicionin e Korporatës
Falas për përdorim privat, kompanitë dhe institucionet duhet të blejnë licenca për versionet komerciale
Botimi i Korporatës: Faqja e Statusit
Karakteristikat e versionit falas
Interpretimi i rezultateve
Si të përjashtoni produktet nga kërkimi
Zbulimi i një regjistrimi të ndryshuar të regjistrit
Zgjidhni gjuhën tuaj
Në Windows Mobile

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

Llojet e Aplikimit

Anti-Malware (0 )

Etiketa

skaner malware

anti spyware

Anti-Malware Aplikacioni

anti rootkit

heqja e spyware

Alternativat për Spybot - Search & Destroy

795

Malwarebytes Anti-Malware

(23 | 3.3)

- - -

143

Windows Security

(9 | 4.1)

- - -

800

Avast Free Antivirus

(23 | 2.9)

- - -

207

Clam AntiVirus

(6 | 1.8)

-

173

AdwCleaner

(6 | 4.2)

- -

407

Avira Antivirus

(26 | 3)

- -

157

Kaspersky AntiVirus

(1 | 5)

- - -

247

ESET NOD32 Antivirus

(8 | 3.5)

59

ClamTk

(0 | 0)

108

ClamWin

(0 | 0)

- - -

90

Bitdefender Antivirus

(11 | 2.2)

- - -

287

AVG AntiVirus

(13 | 2)

- -

232

Comodo Internet Security

(8 | 2.5)

- - -

97

SUPERAntiSpyware

(4 | 4.2)

67

HitmanPro

(2 | 3)

37

Immunet FREE Antivirus

(3 | 3.3)

- - -

71

Kaspersky Internet Security

(4 | 2.2)

38

Kaspersky Virus Removal Tool

(0 | 0)

- - -

67

Panda Dome

(3 | 2.7)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram