Search

English

674

Spideroak One Backup

(25 | 3.6)

- - -

JohnFastman

4 years ago

undefined...


Positive comment

7 0


Show more comments

SpiderOak ofron një mjet rezervë, ruajtjeje, aksesi, ndarjeje dhe sinkronizimi të lehtë, të sigurt dhe të konsoliduar në internet për Windows, macOS dhe Linux (Ubuntu, Debian & Fedora). SpiderOak ofron një qasje të ndryshme për rezervimin, sinkronizimin dhe ndarjen në internet. Ky ndryshim nuk matet vetëm në politikën tonë të privatësisë me njohuri zero - e para e përdorur ndonjëherë në këtë cilësim - por gjithashtu në dizajnin tonë fleksibël në trajtimin e të dhënave nga të gjitha platformat (Mac, Windows, Linux) dhe vendndodhjet (disqet e jashtme, vëllimet e rrjetit , çelësat USB) në një llogari të centralizuar.

Një sinkronizim mund të ekzistojë midis dy ose më shumë dosjeve, duke përfs...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot

Veçoritë

+ Enkriptimi (5 )

+ Rezervimi i koduar (3 )

+ Sinkronizimi i dosjeve (2 )

+ Rezervimi automatik (1 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Sinkronizimi selektiv (0 )

+ Magazinim i pakufizuar (0 )

+ Sinkronizimi (0 )

+ Rezervimi në kohë reale (0 )

+ Punon jashtë linje (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Rezervimi në rritje (0 )

+ Versionimi i skedarit (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Rezervimi në internet (0 )

Etiketa

asnjë njohuri

sinkronizimi në internet

xfce

Rezervimi në internet Mjet

vetem anglisht

sinkronizoni lan

Rezervimi

Alternativat për Spideroak One Backup

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

141

IPFS

(2 | 5)

- - -

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

309

MediaFire

(10 | 3.2)

- -

161

Seafile

(6 | 4)

- - -

162

Yandex.Disk

(7 | 3.1)

- - -

93

BackBlaze

(11 | 3.6)

- - -

94

Tresorit

(6 | 3.7)

- - -

99

Koofr

(7 | 4.3)

- - -

23

Icedrive

(3 | 2.3)

- - -

156

Tonido

(3 | 4.3)

- - -

21

Filestash

(3 | 5)

- - -

339

SugarSync

(15 | 3)

- - -

16

Lufi

(1 | 5)

- - -

22

Google Drive for Desktop

(5 | 1.4)

-

31

Jirafeau

(1 | 4)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram