Search

English

699

Speedtest by Ookla

(4 | 3)

- - -

meatzombie

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Përdorni Speedtest® nga Ookla® për një performancë të lehtë dhe me një trokitje të lehtë të lidhjes në internet dhe testin e shpejtësisë —— të sakta kudo, falë rrjetit tonë masiv global të serverëve.

Eksploroni hartat e mbulimit të rrjetit celular bazuar në të dhënat e botës reale të mbledhura nga aplikacioni Speedtest. Vizualizoni disponueshmërinë e shumë rrjeteve të operatorëve celularë deri në nivelin e rrugës, pikërisht në aplikacion.

Mbajeni lidhjen tuaj në internet private dhe të sigurt me Speedtest VPN™. Përdorni deri në 2 GB të dhëna përmes VPN në muaj falas, ose shkoni Premium me përdorim të pakufizuar për vetëm 4,99 dollarë në muaj. Përdoruesit e Speedtest VPN Premium gjithas...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome Web Store

Kindle Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ VPN (3 )

+ VPN e koduar (1 )

+ Mjetet e rrjetit (0 )

+ Testi i shpejtësisë së internetit (0 )

Llojet e Aplikimit

Testi i shpejtësisë së internetit (0 )

Etiketa

Klient VPN -

testues i shkarkimit

lidhjes

shpejtësitë e gjerësisë së brezit

testues i ngarkimit

matës shpejtësie

lidhje

ookla

gjerësia e brezit

test ping

analiza e shpejtësisë

Alternativat për Speedtest by Ookla

59

Fast.com

(1 | 1)

- - -

29

SpeedOf.Me

(1 | 3)

-

28

LibreSpeed

(6 | 4.5)

- - -

17

nPerf

(1 | 2)

- - -

12

DSLReports

(0 | 0)

-

18

iPerf3

(0 | 0)

- -

30

Testmy.net

(1 | 4)

-

12

Speed Test Loggger

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram