Search

English

519

SoundCloud

(17 | 3.8)

- - -

SpiderMan

7 years ago

undefined...


Positive comment

7 0


Show more comments

SoundCloud ju lejon të ndani muzikë shpejt dhe me lehtësi. Platforma largon telashet e përditshme për marrjen, dërgimin dhe shpërndarjen e muzikës për artistë, kompani diskografike dhe profesionistë të tjerë të muzikës.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Faqja kryesore kur nuk jeni identifikuar
Screenshot
Screenshot
Ngarko një këngë për zbulim të menjëhershëm, lidhu me krijuesit e tjerë dhe arrini fansat e ardhshëm.
Podcasting: kohë e pakufizuar e pritjes dhe statistika të avancuara për çdo episod
Promote on SoundCloud është një mjet i ri i promovimit të muzikës për anëtarët e SoundCloud Premier.
Kombinoni SoundCloud Pro Unlimited dhe Go+ për mjete krijues për të rritur karrierën tuaj.

Veçoritë

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Regjistrimi audio (10 )

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Ngarkimi i muzikës (6 )

+ Ndarja e rrjetit (4 )

+ Zbulimi i Muzikës (2 )

+ Shiriti i kërkimit të formës së valës (1 )

+ Mbështetje për kodek Opus (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Shpërndarja e Muzikës (0 )

+ Shkarko Muzikë (0 )

+ Pritja e podkastit (0 )

+ Muzikë pa kufi (0 )

+ Muzika e vetë-pritur (0 )

+ Transmetim muzikor (0 )

Llojet e Aplikimit

Transmetim muzikor (4 )

Zbulimi i Muzikës (2 )

Etiketa

ndajnë muzikë

duke komentuar

luajtës në internet

artistët

Rrjet social -

ndaj audio

Alternativat për SoundCloud

1927

Spotify

(73 | 4)

- - -

126

Bandcamp

(6 | 4.5)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

306

Deezer

(8 | 3.8)

- - -

74

Funkwhale

(1 | 5)

- - -

159

Jamendo

(4 | 2.5)

- - -

21

Logamp

(6 | 4.2)

- - -

54

Mixcloud

(0 | 0)

- - -

26

nuclear

(7 | 4)

- - -

25

Audius Music

(4 | 3.8)

- - -

102

Apple Music

(3 | 4)

- - -

26

hearthis.at

(1 | 5)

- - -

12

BlackHole Music Player

(2 | 5)

- - -

29

Radio4000

(2 | 5)

- - -

13

Navidrome

(2 | 4)

- -

25

Openwhyd

(2 | 4)

- - -

32

Amazon Music

(1 | 4)

- - -

30

iHeartRadio

(0 | 0)

- - -

13

Audiomack

(3 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram