Search

English

117

Soulseek

(6 | 4.2)

- - -

InThuRain

4 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Soulseek® është një aplikacion unik pa reklama, pa spyware dhe thjesht falas për ndarjen e skedarëve. Një nga gjërat që e bën Soulseek® unik është komuniteti ynë dhe veçoritë e lidhura me komunitetin. Bazuar në teknologjinë peer-to-peer, dhomat virtuale ju lejojnë të takoni njerëz me të njëjtat interesa, të ndani informacione dhe të bisedoni lirshëm duke përdorur mesazhe në kohë reale në publik ose privat. Soulseek®, me sistemin e tij të integruar të përputhjes së njerëzve, është një mënyrë e shkëlqyer për të bërë miq të rinj dhe për të zgjeruar mendjen tuaj!

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

v2017.2.20
v2017.2.20
v2017.2.20
v2017.2.20
Screenshot

Veçoritë

+ Android Sync (4 )

+ Lista e dëshirave (2 )

+ Peer-To-Peer (2 )

+ Jetëgjatësi (1 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

slsk

Alternativat për Soulseek

134

RetroShare

(4 | 4)

- - -

24

Nicotine+

(4 | 4.8)

- - -

135

eMule

(2 | 5)

- - -

132

BitTorrent

(10 | 2.5)

- - -

40

DC++

(0 | 0)

-

35

Shareaza

(4 | 4)

- - -

14

Fopnu

(1 | 5)

-

19

MLDonkey

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram