Search

English

409

Songbird

(8 | 2.8)

- - -

Fry_McFly

2 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Songbird ishte një riprodhues muzikor i personalizueshëm me burim të hapur që tani është i vdekur. Ai bazohet në platformën Mozilla dhe aftësia për të personalizuar programin është e madhe. Pasardhësi i saj është Nightingale.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Shtesa të rekomanduara
Karakteristika të shumta: Importimi/eksportimi i mediave, mbi 25 gjuhë
Ndërfaqja kryesore e bibliotekës.

Veçoritë

+ Biblioteka muzikore (21 )

+ Portativ (13 )

+ Menaxhimi i listave për luajtje (10 )

+ Sinkronizimi i iPhone/iPod (1 )

+ Vepra artistike (0 )

+ Shfletuesi i integruar i uebit (0 )

Llojet e Aplikimit

Player audio (2 )

Media Player (0 )

Etiketa

brohoritje

Media Player -

Player audio -

Menaxher i medias -

Luajtësi i videos

Alternativat për Songbird

1425

foobar2000

(30 | 4.3)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

695

Clementine

(20 | 3.8)

- - -

517

MusicBee

(39 | 4.4)

- - -

847

Winamp

(16 | 3.8)

- - -

250

Audacious

(11 | 4.5)

- - -

416

Rhythmbox

(4 | 3)

- - -

177

DeaDBeeF

(8 | 4.6)

- - -

475

MediaMonkey

(5 | 4)

- - -

159

Quod Libet

(14 | 4.4)

- - -

95

Poweramp

(9 | 4.6)

- - -

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

74

Splash

(2 | 5)

- - -

85

XMPlay

(7 | 4.1)

- - -

237

Miro

(4 | 3)

- - -

105

Exaile

(4 | 4)

-

43

Qmmp

(2 | 4)

-

113

Vox Music Player

(4 | 3.5)

- - -

122

CopyTrans Manager

(20 | 4.4)

43

Audio Hijack

(0 | 0)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram