Search

English

116

Software Informer

(2 | 2)

- - -

realnabarl

9 years ago

undefined...


Negative comment

0 0


Show more comments

Software Informer është një program, qëllimi kryesor i të cilit është t'ju japë informacionin e përditësuar në lidhje me softuerin që përdorni në të vërtetë. Sa herë që disponohet një version më i fundit i ndonjë programi, Software Informer ju njofton dhe ofron një lidhje për shkarkimin e përditësimit. Gjithashtu ju lejon të mbani gjurmët e komenteve dhe pyetjeve në softuerin përkatës.
Jo vetëm kaq, por edhe një rrjet i tërë social i lidhur me softuerin i çiftuar me programin tonë siClient, ku do të jeni në gjendje të:
Merrni njoftime për përditësime të rëndësishme të softuerit

Gjeni një program të përsosur sipas nevojave tuaja

Bëni pyetje dhe merrni komente nga përdoruesit me përvoj...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zbulimi i aplikacionit (61 )

+ Shkarkimi i softuerit (1 )

+ Vlerësimi (0 )

+ Pritja e skedarëve (0 )

Llojet e Aplikimit

Zbulimi i aplikacionit (61 )

Përditësuesi i softuerit (0 )

Shkarkimi i softuerit (0 )

Etiketa

Depoja e softuerit

Përditësuesi i softuerit -

pritjen e aplikacionit

Alternativat për Software Informer

264

Product Hunt

(7 | 4.7)

- - -

604

Ninite

(11 | 3.5)

-

248

Chocolatey

(19 | 2.8)

- - -

21

LO4D.com

(1 | 5)

- - -

153

Slant

(4 | 3.5)

- - -

303

SourceForge

(10 | 3.7)

- - -

124

SUMo

(5 | 4)

- - -

136

Softpedia

(4 | 4)

- - -

85

Patch My PC

(5 | 4)

-

281

FileHippo

(2 | 2)

- - -

143

FileHorse.com

(2 | 4.5)

- -

69

Ketarin

(5 | 4.6)

-

32

AppAgg

(4 | 3.5)

- - -

36

FossHub

(2 | 3.5)

- - -

29

Capterra

(3 | 4.3)

- - -

27

AlternativePedia

(0 | 0)

-

17

GetApp

(1 | 5)

- - -

20

SoftwareSuggest

(1 | 4)

34

The Linux Alternative Project

(0 | 0)

-

37

Softonic

(2 | 4.5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram