Search

English

411

SMPlayer

(11 | 4.3)

- - -

declanmarks1

6 years ago

undefined...


Positive comment

2 1


Show more comments

SMPlayer synon të jetë një pjesë e përparme e plotë për MPlayer, nga veçoritë bazë si luajtja e videove, DVD-ve dhe VCD-ve deri te veçoritë më të avancuara si mbështetja për filtrat MPlayer dhe më shumë. SMPlayer kujton cilësimet e të gjithë skedarëve që luani. Kështu që ju filloni të shikoni një film, por duhet të largoheni... mos u shqetësoni, kur ta hapni përsëri atë film, ai do të rifillojë në të njëjtën pikë që e keni lënë, dhe me të njëjtat cilësime: pjesë audio, titra, volumi...

Luan pothuajse të gjitha formatet pa pasur nevojë të shkarkoni dhe instaloni vetë ndonjë kodek për shkak se bazohet në MPlayer. Tani SMPlayer mbështet MPV gjithashtu.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

Luajtja e videos - Lëkura e parazgjedhur
Dritarja kryesore - Lëkura e errët
Opsioni - Modaliteti i tabletit
SMPlayer në një makinë GNU/Linux
Preferencat - Të përgjithshme
Preferencat - Ndërfaqja
Gjenerator i tablove

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Chromecast (7 )

+ Pa reklama (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Multiplatformë (3 )

+ Kodekët e integruar (1 )

+ Dëgjimi i YouTube në sfond (0 )

+ Titra dytësore (0 )

+ Mbështetje 3D (0 )

+ Opsionet e linjës së komandës (0 )

+ Mbështetja e burimit HDR (0 )

+ Personalizimi i UI (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

+ Kërkimi i integruar i titrave (0 )

+ Mbështetje në Youtube (0 )

+ Personalizimi i lëkurës (0 )

+ Mbështetje për titrat (0 )

Llojet e Aplikimit

Media Player (0 )

Etiketa

kontrolli i linjës së komandës

Luajtësi i videos

fillimi i linjës së komandës

mpplayer

Player në Youtube

ffmpeg

luajtës filmi

Media Player -

kodek

Alternativat për SMPlayer

6972

VLC Media Player

(179 | 4.3)

- - -

397

MPV

(22 | 4.2)

- - -

1174

MPC-HC

(37 | 4.4)

- - -

731

AIMP

(31 | 4.7)

- - -

638

PotPlayer

(49 | 4)

- - -

157

MPC-BE

(11 | 4.5)

- - -

750

Media Player Classic

(6 | 4)

179

MX Player

(11 | 3.5)

- - -

333

MPlayer

(1 | 3)

- -

461

KMPlayer

(12 | 2.8)

- - -

24

Celluloid

(0 | 0)

255

Windows Media Player

(8 | 2.5)

- - -

74

Splash

(2 | 5)

- - -

242

GOM Player

(11 | 4)

- - -

108

Videos

(0 | 0)

- - -

130

QuickTime Player

(2 | 2.5)

- -

18

Parole

(2 | 4.5)

- -

108

UMPlayer

(1 | 2)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram