Search

English

810

Slack

(25 | 4.6)

- - -

IanDorfman

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Slack është një platformë e unifikuar komunikimi e ndërtuar me një rrjedhë pune të optimizuar për t'i mbajtur ekipet moderne të fokusuara dhe produktive. Një ndërfaqe e njohur bisede lehtëson diskutimet ndërsa veçoritë e përparuara ekspozohen lehtësisht bazuar në kontekst. Lëvizni pezull mbi një mesazh për të parë më shumë opsione të tilla si reagimet e emoji, veçoritë e ndarjes dhe gozhdimit dhe më shumë. Një shirit navigimi ofron qasje të lehtë në veçoritë kryesore, duke përfshirë një kërkim të fuqishëm për të gjetur diskutime, skedarë dhe më shumë.

Bisedat organizohen nëpër kanale të dedikuara, të rregulluara mjeshtërisht në një shirit anësor të përgjegjshëm me seksione të palosshme. K...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

Microsoft Store

Ubuntu Software Center

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Video thirrje (14 )

+ Shumë Kanale (5 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Kanale të shumta (2 )

+ Thirrje zanore (1 )

+ Njoftimet e drejtpërdrejta të shtytjes (1 )

+ Ngarkimi direkt i skedarit (1 )

+ Kanalet (1 )

+ Në përputhje me HIPAA (1 )

+ Mbështetje për @përmendjet (1 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Integrimi i aplikacionit (0 )

+ Hyrja në bord (0 )

+ Puna ekipore (0 )

+ Menaxher i kanalit (0 )

+ Menaxhimi i Projektit (0 )

+ Ekipe të shumta (0 )

+ Reagimet (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Jashtë kutisë (0 )

+ Biseda me fije (0 )

+ Bazuar në elektron (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

Llojet e Aplikimit

Bisedë në grup (0 )

Video Bisedë (0 )

Bashkëpunimi në ekip (0 )

Etiketa

Chat Rooms -

Video Bisedë Aplikacioni

bisedë me video në grup

Alternativat për Slack

215

Mattermost

(7 | 2.9)

- - -

904

Discord

(59 | 3.2)

- - -

531

Element

(25 | 4.3)

- - -

181

Zulip

(18 | 4.9)

- - -

143

Rocket.Chat

(5 | 4.4)

- - -

241

Matrix.org

(2 | 5)

- - -

480

Jitsi

(14 | 4.3)

- - -

52

AirSend

(38 | 4.9)

- - -

276

Wire

(23 | 3.9)

- - -

1031

Hangouts

(10 | 3.1)

- - -

236

Basecamp

(9 | 3.9)

- - -

51

Microsoft Teams

(7 | 4.4)

- - -

41

Proficonf

(23 | 5)

- - -

92

Threema

(6 | 4.7)

- - -

90

Conversations

(5 | 4.8)

- - -

161

Ringcentral Glip

(3 | 2)

- - -

20

Revolt

(5 | 4.8)

- - -

22

Nextcloud Talk

(3 | 5)

- - -

57

Guilded

(23 | 4.5)

- - -

19

Dino

(2 | 5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram