Search

English

480

Jitsi

(14 | 4.3)

- - -

Evi1M4chine_

8 years ago

undefined...


Positive comment

6 1


Show more comments

Jitsi (më parë SIP Communicator) është një komunikues audio/video dhe chat me kriptim të plotë që mbështet protokolle si SIP, XMPP/Jabber, ICQ/AIM, Windows Live, Yahoo!, GTalk/Hangouts, si dhe OTR, ZRTP, etj.
Mund të trajtojë çdo mur zjarri dhe ka shumë veçori të tjera të dobishme.

Jitsi është plotësisht softuer me burim të hapur / falas dhe disponohet lirisht sipas kushteve të Licencës së Përgjithshme Publike më të Vogël GNU. Mund të funksionojë në serverin tuaj.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Lista e Kontakteve
Dritarja e thirrjeve në një telefonatë audio/video.
Historia e thirrjeve
Thirrje konferencë.
Dritarja e mesazheve
Transferimi i skedarit në dalje
Pamja paraprake e transferimit të skedarëve
Mbështetje RSS
Ftoni të tjerët në bisedë
Historia e mesazheve
Një video konferencë me Jitsi Videobridge
Bisedë në grup
Lista e Kontakteve
Historia e Thirrjeve
Një dritare thirrjesh në një telefonatë audio/video.
Thirrje konferencë

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Video thirrje (14 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Nuk kërkohet instalim (5 )

+ Ndarja e Desktopit (2 )

+ Xmpp (2 )

+ Bazuar në ueb (2 )

+ Nuk ka shkarkim (2 )

+ Mbështetje për protokolle të shumta (2 )

+ Biseda (1 )

+ Sinkronizimi i iPhone/iPod (1 )

+ Klient SIP (1 )

+ Përdorues të pakufizuar (1 )

+ Ndani ekranin tuaj (1 )

+ Telefon i butë (0 )

+ OTR (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Mesazhimi i çastit (0 )

+ Bisedë në grup (0 )

+ Bisedë me zë (0 )

+ WebRTC (0 )

+ Takimi i drejtpërdrejtë (0 )

+ Bazuar në shfletues (0 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ SIP (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

+ Video Konferencë (0 )

Llojet e Aplikimit

Video thirrje (14 )

Bisedë në grup (0 )

Mesazhimi i çastit (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

hangouts

telefonatë konferencë falas

klientët xmpp

yahoo messenger

provizionimi

zrtp

Konferenca Web / Online

listat e kontakteve të jashtme

mesazher msn

Google flet

Video Bisedë Aplikacioni

projektet me kod të hapur

klientët icq

thirrje në grup

synojnë klientët

xfce

aplikacioni i konferencës

kodek opus

ldap

shërbimi i thirrjeve të konferencës

prurjet rss

klienti i google talk

shaka

klientë jabber

Alternativat për Jitsi

1784

Telegram

(96 | 4)

- - -

944

Signal

(36 | 4.1)

- - -

531

Element

(25 | 4.3)

- - -

241

Matrix.org

(2 | 5)

- - -

810

Slack

(25 | 4.6)

- - -

497

Tox

(13 | 3.7)

- - -

190

Jami

(11 | 4.7)

- - -

1496

Pidgin

(23 | 3.6)

- - -

795

WhatsApp

(41 | 3.2)

- - -

1031

Hangouts

(10 | 3.1)

- - -

132

Zoom

(33 | 3.6)

- - -

215

Mattermost

(7 | 2.9)

- - -

41

Proficonf

(23 | 5)

- - -

133

Linphone

(2 | 5)

- - -

90

Conversations

(5 | 4.8)

- - -

53

Session

(8 | 4.5)

- - -

225

Facebook Messenger

(11 | 2.6)

- - -

104

Utopia

(43 | 4.5)

- - -

277

Trillian

(10 | 2.8)

- - -

19

Dino

(2 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram