Search

English

534

Simplenote

(22 | 3.5)

- - -

papatheodorou

3 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

E krijuar nga kompania që qëndron pas WordPress, Simplenote u mundëson përdoruesve të mbajnë shënime, lista dhe ide. Këto shënime ruhen në renë kompjuterike dhe janë të aksesueshme në shumë pajisje.

Komponentët e klientit dhe serverit të Simplenote janë falas dhe me burim të hapur. Megjithatë, komponenti i shërbimit të Simplenote kërkon regjistrim falas dhe pranimin e kushteve të shërbimit.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Source

Mac App Store

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Kindle Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Bazuar në etiketa (31 )

+ Kërkim i integruar (7 )

+ Sinkronizimi në të gjithë pajisjet (4 )

+ Android Sync (4 )

+ Minimaliste (3 )

+ Redaktues i thjeshtë i tekstit (3 )

+ Lëvizje e shpejtë (2 )

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Sinkronizimi ndërmjet pajisjeve (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Shënim organizimin (1 )

+ Etiketimi (1 )

+ Formati i bazuar në tekst (1 )

+ Sinkronizimi i shënimeve (1 )

+ Mbrojtur me fjalëkalim (1 )

+ Kërko sipas etiketave (1 )

+ Rikthe ndryshimet (0 )

+ Publikoni shënimet në internet (0 )

+ Bazuar në elektron (0 )

+ Qasja në ueb (0 )

+ Ndani shënimet (0 )

+ Versioni dhe Kontrolli i Burimit (0 )

+ Kërkimi i tekstit të plotë (0 )

+ Versionimi i skedarit (0 )

+ Mbajtja e shënimeve (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

Llojet e Aplikimit

Mbajtja e shënimeve (0 )

Etiketa

mjet produktiviteti

aplikacion në internet

Alternativat për Simplenote

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

181

NoteLedge

(17 | 4.5)

- - -

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

536

Standard Notes

(164 | 4.6)

- - -

761

Google Keep

(29 | 3.7)

- - -

1068

Microsoft OneNote

(33 | 3.5)

- - -

266

CherryTree

(27 | 3.9)

- - -

451

Zim

(22 | 3.8)

- - -

161

Turtl

(8 | 4.6)

- - -

50

Logseq

(5 | 5)

- - -

95

BookStack

(5 | 4.2)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

79

Zoho Notebook

(5 | 4.8)

- - -

37

Dendron

(9 | 5)

- - -

50

Cryptee

(7 | 4.9)

- - -

111

Nuclino

(4 | 4.5)

- - -

69

QOwnNotes

(8 | 4.4)

- - -

44

RemNote

(4 | 5)

- - -

83

Nimbus Note

(11 | 3.5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram