Search

English

570

ShareX

(33 | 4.2)

- - -

Kagerjay

6 years ago

undefined...


Positive comment

9 1


Show more comments

ShareX është një program falas dhe me burim të hapur që ju lejon të kapni ose regjistroni çdo zonë të ekranit tuaj dhe ta ndani atë me një shtypje të vetme të një butoni. Ai gjithashtu lejon ngarkimin e imazheve, tekstit ose llojeve të tjera të skedarëve në shumë destinacione të mbështetura nga të cilat mund të zgjidhni.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Microsoft Store

Chrome Web Store

Steam Store

Firefox Addons URL

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Redaktimi i videos (17 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Ngarkoni direkt në Imgur (9 )

+ OCR (8 )

+ Pamja e ekranit OCR (7 )

+ Pa reklama (5 )

+ Lexues i kodit QR (4 )

+ Regjistrimi i ekranit të videos (4 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Ndani Video (2 )

+ Redaktori i integruar i imazhit (2 )

+ Regjistrimi i ekranit (2 )

+ Ngarkimi direkt i skedarit (1 )

+ Ngarkimi i videos (1 )

+ Sundimtar pixel (1 )

+ Regjistroni video (1 )

+ Shënime të imazhit (1 )

+ Ngarko imazhe (0 )

+ Shënoni pamjet e ekranit (0 )

+ Ngarko direkt në OneDrive (0 )

+ Puna ekipore (0 )

+ Ndarja e skedarëve (0 )

+ Kombinimi i imazhit (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Ngarkoni direkt në Dropbox (0 )

+ Ndarja e fotove (0 )

+ Redaktori i integruar (0 )

+ Regjistrim video live (0 )

+ Kapja me lëvizje (0 )

+ Mbështetje për Hotkeys (0 )

+ Ngarkimi automatik (0 )

+ Regjistrimi GIF (0 )

+ Ndani pamjet e ekranit (0 )

+ Zgjedhësi i ngjyrave (0 )

+ Redakto pamjet e ekranit (0 )

+ Kapni video (0 )

Llojet e Aplikimit

Regjistrimi i ekranit (2 )

Regjistrimi i pamjes së ekranit (0 )

Transmetimi i ekranit (0 )

Etiketa

Regjistrimi i pamjes së ekranit Mjet

Redaktori i imazhit -

FTP

Ngarkimi i skedarit Shërbimi

Krijues i animuar GIF -

Pritja e imazhit Shërbimi

ndajnë lidhjet

Transmetimi i ekranit Mjet

imgur

vizore ekrani

ngarkoni pamjen e ekranit

ngarkues i imazheve

ngarkues imgur

kontrollues hash

amazon s3

ngarkimi ftp

miniaturë video

Alternativat për ShareX

643

Greenshot

(40 | 4.2)

- - -

121

Flameshot

(29 | 4.4)

- - -

196

LightShot

(10 | 3.9)

- - -

96

ScreenToGif

(13 | 4.3)

- - -

215

Snipping Tool

(4 | 4)

188

PicPick

(9 | 4.3)

- - -

31

Ksnip

(7 | 4.7)

- - -

204

FastStone Capture

(15 | 4.3)

- - -

90

Evernote Web Clipper

(4 | 2.8)

- - -

47

VokoscreenNG

(9 | 4.6)

- - -

190

Snagit

(9 | 4)

- - -

127

Flamory

(2 | 4)

- - -

22

Spectacle

(3 | 4.7)

- -

180

CloudApp

(43 | 4.8)

- - -

116

Skitch

(2 | 4.5)

- - -

53

LICEcap

(4 | 4.8)

- - -

178

CamStudio

(11 | 2.5)

- -

17

Kap

(3 | 5)

- - -

28

ABBYY Screenshot Reader

(2 | 3)

- -

51

Screenpresso

(7 | 4.3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram