Search

English

113

ScummVM

(0 | 0)

- - -

ScummVM është një program që ju lejon të ekzekutoni disa lojëra aventure grafike klasike me pikë dhe klikim, me kusht që të keni tashmë skedarët e tyre të të dhënave. Pjesa e zgjuar në lidhje me këtë: ScummVM thjesht zëvendëson ekzekutuesit e dërguar me lojërat, duke ju lejuar t'i luani ato në sisteme për të cilat ato nuk ishin krijuar kurrë!

ScummVM mbështet një bibliotekë të madhe aventurash me mbi 250 lojëra në total. Ai mbështet shumë klasikë të botuar nga studiot legjendare si LucasArts, Sierra On-Line, Revolution Software, Cyan, Inc. dhe Westwood Studios. Pranë titujve novator si seritë Monkey Island, Broken Sword, Myst, Blade Runner dhe lojëra të tjera të panumërta, do të gjeni dis...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

Google Play Store

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Lojë aventurë (1 )

+ Lojë (0 )

+ Kërkohet jailbreak (0 )

Llojet e Aplikimit

Lojë aventurë (1 )

Emulator lojërash (0 )

Etiketa

Regjistrimi i pamjes së ekranit Mjet

lojra macintosh

Trego dhe kliko lojën -

Emulator lojërash -

retroark

rekreacion i motorit të lojës

lojëra dos

Alternativat për ScummVM

200

RetroArch

(5 | 3.2)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram