Search

English

138

scrcpy

(21 | 4.9)

- - -

Cengizhan

3 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Ky aplikacion ofron shfaqjen dhe kontrollin e pajisjeve Android të lidhura në USB dhe WiFi. Nuk kërkon ndonjë qasje në rrënjë. Punon në GNU/Linux, Windows dhe MacOS.

AJO PËRQENDOSHET NË:

- butësia: amtare, shfaq vetëm ekranin e pajisjes
- Performanca: 30~120 fps, në varësi të pajisjes
- cilësia: 1920×1080 ose më lart
- vonesë e ulët: 35~70ms
- Koha e ulët e nisjes: ~1 sekondë për të shfaqur imazhin e parë
- mosndërhyrje: asgjë nuk ka mbetur e instaluar në pajisje
- Përfitimet e përdoruesit: nuk kërkohet llogari, nuk ka reklama, nuk kërkohet internet
- liria: softuer pa pagesë dhe me burim të hapur

TIPARET E SAJ PËRFSHIJEN:
- regjistrimi
- pasqyrim me ekranin e paj...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot

Veçoritë

+ Desktop në distancë (13 )

+ Portativ (13 )

+ Zhvillimi i Android (5 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ API falas (1 )

+ Wireless-networking (1 )

+ Sinkronizimi në kohë reale (1 )

+ Ndani ekranin tuaj (1 )

+ Instalim i thjeshtë (1 )

+ Ekran pasqyre (1 )

+ Nuk kërkohet regjistrim (0 )

+ Mbështetje për telekomandën (0 )

+ Mbështetja e linjës së komandës (0 )

Llojet e Aplikimit

Desktop në distancë (13 )

Ekran pasqyre (1 )

Etiketa

fjalët

telekomandë

adb

Aksesueshmëria Mjet

pasqyrë android në desktop

Alternativat për scrcpy

175

KDE Connect

(11 | 4.2)

- - -

95

MyPhoneExplorer

(8 | 4.2)

- - -

12

guiscrcpy

(0 | 0)

- - -

43

Vysor

(7 | 1.6)

- - -

14

Samsung DeX

(0 | 0)

- -

18

Samsung SideSync

(1 | 4)

-

12

LetsView

(3 | 5)

-

29

ApowerMirror

(1 | 3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram