Search

English

530

Safari

(14 | 2.9)

- - -

POX

4 years ago

undefined...


Positive comment

3 0


Show more comments

Shfletuesi më i mirë për Mac-in tuaj është ai që vjen me Mac-in tuaj. Safari është më i shpejtë dhe më efikas në energji se shfletuesit e tjerë. Mjetet e dobishme ju ndihmojnë të ruani, gjeni dhe ndani faqet tuaja të preferuara. Veçoritë e integruara të privatësisë ndihmojnë në vazhdimin e shfletimit të biznesit tuaj. Apple Pay në Safari ju lejon të blini në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë. Dhe Safari punon me iCloud për t'ju lejuar të shfletoni pa probleme në të gjitha pajisjet tuaja.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Mac App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Blloko gjurmuesit (7 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Bllokim me qëllim të keq URL (3 )

+ Kompletuar me macOS (2 )

+ Bllokues i përmbajtjes (2 )

+ Sinkronizoni me iCloud (1 )

+ Shfletimi me skeda (0 )

+ Bazuar në motorin Webkit (0 )

+ Integrimi i Gmail (0 )

+ Foto në foto (0 )

+ I integruar në iOS (0 )

Llojet e Aplikimit

Shfletues uebi (0 )

Etiketa

Shfletues uebi -

Alternativat për Safari

6717

Mozilla Firefox

(200 | 4.1)

- - -

712

Brave

(90 | 3.8)

- - -

4815

Google Chrome

(128 | 3.3)

- - -

726

Tor Browser

(17 | 4.7)

- - -

1051

Vivaldi

(68 | 4.1)

- - -

1743

Opera

(60 | 3.4)

- - -

1073

Chromium

(16 | 3.4)

- - -

303

Waterfox

(25 | 3.5)

- - -

359

Pale Moon

(19 | 3.6)

- - -

256

Microsoft Edge

(25 | 3)

- - -

195

Firefox Developer Edition

(3 | 3.7)

- -

149

Ungoogled Chromium

(8 | 3.8)

- - -

152

Falkon

(10 | 4.3)

- - -

229

Firefox Nightly

(6 | 4.7)

- - -

70

Bromite

(8 | 4.9)

- - -

212

SeaMonkey

(10 | 4.4)

- - -

110

GNU IceCat

(3 | 5)

- - -

73

Firefox Focus

(4 | 3)

- - -

37

DuckDuckGo Privacy Browser

(3 | 4.7)

- - -

34

Fennec F-Droid

(1 | 4)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram