Search

English

123

RunKeeper

(7 | 3.6)

- - -

GrenLove

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Gjurmo vrapimin, ecjen, çiklizmin duke përdorur GPS-in e integruar të telefonit inteligjent. Regjistroni të gjithë historinë tuaj të aktivitetit dhe gjurmoni përparimin tuaj të performancës.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Regjistrimi i Jetës dhe Vetë Kuantifikuara (3 )

+ Numërimi i kalorive (1 )

+ Vrapimi (1 )

+ GPS (0 )

+ Çiklizëm (0 )

Llojet e Aplikimit

Ekzekutoni gjurmuesin (0 )

Etiketa

Duke ecur

Ekzekutoni gjurmuesin -

Fitnes

gjurmimi gps

Gjurmues sportiv -

Alternativat për RunKeeper

58

Strava

(1 | 5)

- - -

30

Google Fit

(2 | 4.5)

- - -

18

RunnerUp

(2 | 4.5)

- - -

12

GPXSee

(0 | 0)

-

24

Zombies, Run!

(0 | 0)

- -

67

adidas Running

(1 | 2)

- - -

14

Garmin Connect

(1 | 5)

- - -

27

Nike Run Club

(0 | 0)

35

SportsTracker

(1 | 4)

-

24

OruxMaps

(2 | 5)

- - -

15

Runalyze

(0 | 0)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram