Search

English

365

Remember The Milk

(8 | 3)

- - -

striblingthurmangroup

2 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Merrni detyrat tuaja kudo me këtë aplikacion të mbushur me veçori.

Shikoni detyrat e vendosura afër, shtoni dhe plotësoni detyrat në lëvizje, organizoni detyrat e ardhshme dhe sinkronizoni të gjitha pa probleme me Mbani mend qumështin. Aplikacioni i desktopit i disponueshëm për përdoruesit Pro.

Integrim shumë i mirë në GMail!

Qasja nga pajisjet celulare dhe integrimi i "Kalendarit Google".

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Google Play Store (Tablet)

Blackberry App World

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Dizajn i pastër (2 )

+ Përpunimi i gjuhës natyrore (1 )

+ Integrimi i "Kalendarit të Google". (1 )

+ Integrimi i Gmail (0 )

+ Menaxhimi i detyrave (0 )

+ Menaxher i listës së detyrave (0 )

+ Kërkimi i tekstit të plotë (0 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Mbështetje për shkurtoret e tastierës (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i detyrave (0 )

Menaxher i listës së detyrave (0 )

Etiketa

Zyra & Produktiviteti

kryerja e gjërave

gjera per te bere

mjet produktiviteti

Menaxher detyrë

detyrat

planifikues detyrash

Lista e detyrave

Alternativat për Remember The Milk

38

monday.com

(4 | 3.2)

- - -

1148

Trello

(45 | 4.2)

- - -

382

Todoist

(15 | 3.6)

- - -

204

Quire

(49 | 4.4)

- - -

268

WorkFlowy

(23 | 4.6)

- - -

157

TickTick

(22 | 3.5)

- - -

66

Super Productivity

(8 | 4.9)

- - -

176

Wekan

(2 | 3.5)

- - -

51

Markor

(3 | 5)

- - -

117

Org mode

(2 | 5)

- - -

61

ClickUp

(5 | 4.8)

- - -

57

Amazing Marvin

(63 | 4.9)

- - -

52

Tasks.org

(7 | 4.4)

- - -

221

Google Tasks

(4 | 3.2)

- - -

418

Notezilla

(14 | 3.5)

- - -

752

Taskade

(21 | 4.5)

- - -

148

ToDoList

(12 | 4.2)

- - -

98

MyLifeOrganized

(3 | 4.7)

- - -

171

Things

(6 | 2.8)

- - -

193

Zenkit

(55 | 4.8)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram