Search

English

509

Reddit

(19 | 3.1)

- - -

Bines

1 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Reddit (i stilizuar në logon e tij si reddit) është një grumbullim amerikan i lajmeve sociale, vlerësimi i përmbajtjes në ueb dhe uebsajti i diskutimit. Anëtarët e regjistruar paraqesin përmbajtje në sajt si lidhje, postime me tekst dhe imazhe, të cilat më pas votohen lart ose poshtë nga anëtarët e tjerë. Postimet organizohen sipas subjektit në tabela të krijuara nga përdoruesit të quajtur "subreddits", të cilat mbulojnë një sërë temash duke përfshirë lajmet, shkencën, filmat, videolojërat, muzikën, librat, fitnesin, ushqimin dhe ndarjen e imazheve. Paraqitjet me më shumë vota pro shfaqen në krye të subreddit-it të tyre dhe, nëse marrin vota të mjaftueshme, përfundimisht në faqen e parë të s...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Etiketimi (1 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Lidhje të përbashkëta (0 )

+ Etiketa NSFW (0 )

+ Bisedë në internet (0 )

+ Mbështetje për MarkDown (0 )

+ Ushqimi social (0 )

+ Pyetje dhe Përgjigje (0 )

+ Moderimi (0 )

+ Ndani përmbajtjen (0 )

+ MEMES (0 )

+ Votimi (0 )

+ Sistemi i integruar i komentimit (0 )

Llojet e Aplikimit

Lajme Sociale (0 )

Agregatori i lidhjeve (0 )

Etiketa

Lajme

Ndarja e Lajmeve Mjet

Agregatori i lidhjeve -

Lajme Sociale -

Forumet -

mediat sociale

Alternativat për Reddit

54

Lemmy

(11 | 3.9)

- - -

109

Hacker News

(1 | 5)

-

287

Minds

(12 | 2.4)

- - -

50

4chan

(3 | 5)

- - -

26

20-Things

(2 | 4)

93

Steemit

(4 | 2.2)

- - -

29

SaidIt.net

(9 | 4.6)

- - -

247

Quora

(19 | 2.9)

- - -

21

Infinity for Reddit

(4 | 4.5)

- - -

17

Raddle

(1 | 1)

- - -

26

Slide for Reddit

(3 | 5)

- - -

36

Slashdot

(0 | 0)

-

19

Phuks

(2 | 5)

- - -

20

Aether

(3 | 5)

- - -

12

WikiSpooks.com

(3 | 3.7)

- -

11

Apollo

(1 | 5)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram