Search

English

123

Readability

(0 | 0)

- - -

kitkimes

6 years ago

undefined...


Neutral comment

1 0


Show more comments

Lexueshmëria e kthen çdo faqe interneti në një pamje të pastër për t'u lexuar tani ose më vonë në kompjuterin, smartfonin ose tabletin tuaj.

Pastroni faqet e rrëmujshme
Me shtesën falas të shfletuesit Readability, ju jeni një klikim larg nga një përvojë më e mirë në ueb.
Grafika e stilizuar e një ore dhe një faqe e shënuar.

Ruaj për Lexim më vonë
Lexueshmëria ruan artikujt që gjeni në ueb për t'i lexuar sipas lehtësisë tuaj—në çdo kohë, kudo.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot

Veçoritë

+ Blloko reklamat (8 )

+ Zgjerimi i shfletuesit (5 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Zgjatja e Safarit (1 )

+ Shtesa Firefox (1 )

+ Ruani faqen e internetit për përdorim jashtë linje (1 )

Llojet e Aplikimit

Lexojeni më vonë (0 )

Etiketa

Lexojeni më vonë Mjet

lexim pa rrëmujë

Alternativat për Readability

860

Pocket

(21 | 3.6)

- - -

1403

Inoreader

(45 | 3.6)

- - -

219

wallabag

(4 | 5)

- - -

206

Instapaper

(5 | 3.2)

- - -

90

Evernote Web Clipper

(4 | 2.8)

- - -

14

Mercury Reader

(2 | 4)

- -

18

Email This

(2 | 2.5)

- - -

15

PaperSpan

(0 | 0)

- - -

11

Keep Everything

(0 | 0)

- - -

12

Reader Highlighter

(2 | 3)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram