Search

English

124

Rambox

(14 | 3.2)

- - -

96yungming

5 years ago

undefined...


Positive comment

7 0


Show more comments

*Çfarë është Rambox?
Rambox është një organizues i hapësirës së punës që ju lejon të bashkoni sa më shumë aplikacione që dëshironi, të gjitha në një vend. Është perfekt për ata që kujdesen për produktivitetin ndërsa punojnë me shumë aplikacione biznesi dhe personale.

*Qëndroni të organizuar!
Ndaloni instalimin e shumë aplikacioneve dhe mbajtjen e të njëjtave skeda të hapura në shfletuesin tuaj. Rambox ju lejon të keni të gjitha aplikacionet tuaja të përdorura shpesh në një vend.

* Navigoni shpejt
Duke përdorur funksionin e kërkimit të shpejtë, mund të lundroni me shpejtësi midis të gjitha aplikacioneve tuaja. Shkoni me lehtësi te bisedat në Slack, lexoni një email ose vazhdoni të redaktoni...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Versioni 0.x (me burim të hapur)
Versioni 2.x (Burim i mbyllur)
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Shumë Kanale (5 )

+ Mbështetje për protokolle të shumta (2 )

+ Sistemi aktiv i mbështetjes së mosmarrëveshjeve (1 )

+ Integrimi në Instagram (1 )

+ Mbështjellësi i aplikacionit në ueb (1 )

+ Lëshuesit e aplikacioneve (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

+ Telegrami (0 )

+ Publikoni në LinkedIn (0 )

+ Temat e integruara (0 )

+ Mesazhimi i çastit (0 )

+ I konfigurueshëm (0 )

+ Integrimi i plogët (0 )

+ Gmail (0 )

+ Rendering JavaScript (0 )

+ Multi-messenger (0 )

+ Integrimi në Skype (0 )

Llojet e Aplikimit

Mesazhimi i çastit (0 )

Etiketa

plogështi

hipchat

tweetdeck

Klientët e bisedës -

hangouts

elektron

skype

aplikacioni i të dërguarit

Alternativat për Rambox

110

Franz

(13 | 2.6)

- - -

69

Ferdi

(16 | 4.3)

- - -

66

Station

(8 | 3)

- - -

104

Utopia

(43 | 4.5)

- - -

13

Hamsket

(0 | 0)

- - -

20

Ripcord

(6 | 3.5)

- - -

25

Telegram X

(0 | 0)

- - -

36

Shift

(20 | 4.1)

- - -

13

Biscuit

(3 | 3.3)

- -

154

Empathy

(0 | 0)

- - -

38

Wavebox

(6 | 4.3)

- - -

11

Messenger Lite

(0 | 0)

- - -

21

Firework

(2 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram