Search

English

416

Rainmeter

(9 | 4.8)

- - -

Kagerjay

5 years ago

undefined...


Positive comment

3 1


Show more comments

Rainmeter është një platformë e personalizimit të desktopit përmes së cilës ju mund të përmirësoni kompjuterin tuaj Windows në shtëpi ose të punoni me "skins": aplikacione të dobishme, kompakte që notojnë lirshëm në desktopin tuaj, njësoj si pajisjet e Windows Sidebar ose miniaplikacionet e panelit për Mac. Lëkurat e shiut ju ofrojnë informacion të dobishëm me një shikim. Është e lehtë të vëzhgosh burimet e sistemit, si kujtesa dhe fuqia e baterisë, ose transmetimet e të dhënave në internet, duke përfshirë emailet, burimet RSS dhe parashikimet e motit. Shumë "skins" janë madje funksionale: ato mund të regjistrojnë shënimet tuaja dhe listat e detyrave, të lëshojnë aplikacionet tuaja të prefer...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I personalizueshëm (16 )

+ Personalizojeni lëkurën (9 )

+ Informacioni i Sistemit (2 )

+ Monitorimi i harduerit (2 )

+ Skinnable (1 )

+ Miniaplikacioni i desktopit (0 )

+ Tekst me ngjyra (0 )

+ Pajisje të personalizuara (0 )

+ Wallpapers live (0 )

+ Monitorimi i procesorit (0 )

+ Personalizimi i UI (0 )

+ Widgets (0 )

Llojet e Aplikimit

Informacioni i Sistemit (2 )

Personalizimi i desktopit (0 )

Etiketa

Personalizimi i desktopit Mjet

gjeneratori i temave

widget

Parashikimi i Motit Mjet

Alternativat për Rainmeter

64

Sidebar Diagnostics

(5 | 4.6)

- - -

34

XWidget

(2 | 3.5)

- - -

156

Conky

(3 | 3.3)

- - -

16

Übersicht

(0 | 0)

- - -

19

GKrellM

(0 | 0)

-

12

XMeters

(1 | 5)

-

25

GeekTool

(0 | 0)

-

19

MenuMeters for El Capitan

(4 | 4.8)

- - -

16

Desktop Info

(2 | 3.5)

-

19

BgInfo

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram