Search

English

152

QTTabBar

(19 | 4.7)

- - -

BzowkY

5 years ago

undefined...


Positive comment

9 1


Show more comments

QTTabBar është një shtesë për Windows Explorer që sjell shfletimin me skeda në shfletuesin e skedarëve të Microsoft. Ai vjen me një sërë veçorish të shkëlqyera, duke përfshirë një funksion të preferuar për hapjen e dosjeve dhe aplikacioneve, grupime dosjesh që mund të hapen së bashku, funksione paraprake të këshillave të veglave për një numër llojesh skedarësh dhe të tjera. Është gjithashtu shumë i personalizueshëm dhe i aktivizuar me çelësa kyç.

QTTabBar u shkrua nga një zhvillues japonez i njohur si "Quizo" (prandaj emri QTTabBar), por për shkak të mungesës së kohës, ai ia dha projektin Paul Accisano.
Në fakt, "Quizo" rifilloi zhvillimin.
Dega me kod të hapur të QTTabBar: http://qttab...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Eksplorues me skeda
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Përshtatshmëri e gjerë (3 )

+ Menyja e nëndosjeve (2 )

+ Pamja paraprake e skedarit (1 )

+ Integrimi i Windows Explorer (1 )

+ Skedat (1 )

+ Zgjatja e Windows Explorer (0 )

+ Shfletimi me skeda (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

Menaxherët e skedarëve me skeda -

Alternativat për QTTabBar

34

TidyTabs

(6 | 3.5)

- - -

234

Clover

(29 | 3.3)

- - -

217

Midnight Commander

(7 | 4.1)

- - -

187

XYplorer

(19 | 4.1)

- - -

178

Q-Dir

(15 | 4.3)

- - -

214

File Explorer

(8 | 1.9)

- - -

99

Multi Commander

(12 | 3.8)

- - -

165

Far Manager

(2 | 5)

- - -

119

One Commander

(9 | 4.1)

- - -

90

Explorer++

(7 | 2.7)

-

116

muCommander

(6 | 2)

- -

20

groupy

(2 | 4.5)

- -

47

Ghost Commander

(3 | 4.7)

- - -

92

xplorer²

(2 | 5)

-

55

Finder

(2 | 3.5)

- - -

66

XtraFinder

(5 | 4.2)

- - -

78

Krusader

(0 | 0)

- - -

51

trolCommander

(2 | 3.5)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram