Search

English

391

Qiqqa

(78 | 4.5)

- - -

cecilia1

5 years ago

undefined...


Positive comment

5 0


Show more comments

Qiqqa është një menaxher i kërkimit dhe referencës falas. Kërkoni, lexoni dhe shënoni PDF-të tuaja. Më pas rishikoni punën tuaj, shkruani dhe krijoni bibliografi në çast.

Referenca dhe menaxhim i shkëlqyeshëm i dokumenteve. Importoni PDF në biblioteka të veçanta. Nxjerrja automatike e OCR dhe etiketës. Qiqqa ju ndihmon të plotësoni meta të dhënat që mungojnë për miliona punime kërkimore. Kërkimi me tekst të plotë, zbulimi i dyfishtë i letrës, lidhjet hyrëse dhe dalëse dhe shumë më tepër.

Lexues PDF i integruar i nivelit më të lartë me shënime, theksime, lidhje të automatizuara të kërcimit dhe shumë më tepër. Krijoni përmbledhje të printueshme të shënimeve, harta mendore të mendimeve tu...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Bib Tex Sniffer (12 )

+ Shënim PDF (5 )

+ Referencat e kryqëzuara (4 )

+ Kërkimi i skedarëve (3 )

+ Shënimet e dokumenteve (2 )

+ Analiza cilësore e të dhënave (2 )

+ Raporti i shënimeve (2 )

+ Analiza e përmbajtjes (1 )

+ Të dhëna të strukturuara (1 )

+ PDF OCR (1 )

+ Etiketat e temave (1 )

+ Funksioni i kërkimit të tekstit (1 )

+ Funksioni i Intranetit (1 )

+ Harta e temave (1 )

+ Theksimi i tekstit (1 )

+ Etiketimi (1 )

+ Etiketimi automatik (0 )

+ Shikues i integruar PDF (0 )

+ Zbulimi i citimit (0 )

+ Bashkëpunim në kohë reale (0 )

+ Menaxhimi i dokumenteve (0 )

+ Modaliteti i stuhisë së mendimeve (0 )

+ Optimizuar për ekran me prekje (0 )

+ Gjenerues i bibliografisë (0 )

+ Seksioni i bibliotekës (0 )

+ Zbulimi i plagjiaturës (0 )

+ Librari (0 )

+ Etiketimi automatik (0 )

+ Kërkimi i meta të dhënave (0 )

+ Riemërtimi i skedarit (0 )

+ Eksporto në Word (0 )

+ Etiketimi i skedarëve (0 )

+ Citimet (0 )

+ Stuhi mendimesh (0 )

+ Kërkimi i tekstit të plotë (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxher i Kërkimit (0 )

Menaxhimi i dokumenteve (0 )

Etiketa

stuhi mendimesh

Menaxher i Kërkimit -

referencë

gjenerojnë bibliografi

bibliografi

caqdas

analiza e tekstit

bibliografike

Lexues PDF -

akademik

letrat

organizatori pdf

Hulumtimi

Studenti

Menaxheri i skedarëve -

lateksi

Menaxhimi i informacionit

pdf

krijues citimi

rrjeti kërkimor

publikimi

citim

Alternativat për Qiqqa

339

Zotero

(10 | 4.3)

- - -

283

Mendeley

(6 | 3.2)

- - -

113

DEVONthink

(2 | 4.5)

- - -

90

JabRef

(3 | 4.3)

- - -

29

BibSonomy

(3 | 4.3)

- - -

40

EndNote

(2 | 4)

- - -

66

ReadCube Papers

(0 | 0)

- - -

48

Paperpile

(1 | 4)

- -

46

Citavi

(7 | 4)

- - -

12

Weava

(1 | 4)

- - -

20

wizdom.ai

(0 | 0)

- -

13

Bookends

(0 | 0)

-

14

EasyBib

(1 | 4)

- - -

23

BibDesk

(0 | 0)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram