Search

English

659

Proton Mail

(40 | 3.5)

- - -

ikimmybee

5 years ago

undefined...


Positive comment

7 4


Show more comments

Email i sigurt pa asnjë kompromis, i sjellë tek ju nga shkencëtarët e MIT dhe CERN.

Me bazë në Zvicër
ProtonMail është inkorporuar në Zvicër dhe serverët tanë janë të vendosur në Zvicër. Jemi jashtë juridiksionit të SHBA-së dhe BE-së dhe të gjitha të dhënat e përdoruesve mbrohen nga ligjet strikte zvicerane të privatësisë.

Qasje zero
Për shkak të kriptimit tonë nga skaji në skaj, të dhënat tuaja tashmë janë të koduara deri në momentin kur arrijnë te serverët tanë. Ne nuk kemi qasje në mesazhet tuaja dhe meqenëse nuk mund t'i deshifrojmë ato, nuk mund t'i ndajmë ato me palët e treta.

E përputhshme për prapa
ProtonMail funksionon nga çdo shfletues modern i internetit, nuk ka asgjë ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Krahasimi i çmimeve (17 )

+ Honeypot (6 )

+ Mbrojtje e integruar ndaj spamit (5 )

+ Kriptimi PGP (5 )

+ Pa reklama (5 )

+ Enkriptimi (5 )

+ Anonimiteti (4 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ OpenPGP (3 )

+ Lidhje e koduar (2 )

+ Mbështetje për IMAP (1 )

+ Domen i personalizuar (1 )

+ Kriptimi 4096 bit (0 )

+ Mbështetje për SFTP (0 )

+ Nuk ka gjurmim (0 )

+ Mbështetje për Përdorues të Shumëfishtë (0 )

+ Mesazhe vetëshkatërruese (0 )

+ Filtrat (0 )

+ Email Anonim (0 )

+ Miqësore për celularin (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Mbrojtja e privatësisë (0 )

+ Email i koduar (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

Llojet e Aplikimit

Ofruesi i postës në ueb (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Kriptimi i skedarit Mjet

Pagesa në Bitcoin Shërbimi

email i sigurt

Ofruesi i postës në ueb -

Alternativat për Proton Mail

374

Tutanota

(24 | 4.2)

- - -

68

Disroot

(4 | 3.2)

- - -

61

Posteo

(6 | 4.8)

- - -

52

Mailfence

(12 | 4.7)

- - -

47

mailbox.org

(2 | 4.5)

- - -

28

Cock.li

(5 | 3.8)

- -

106

Zoho Mail

(8 | 3.9)

- - -

24

Vivaldi Mail

(6 | 3.3)

- - -

62

Fastmail

(5 | 3.6)

- - -

16

Mailo

(1 | 5)

- - -

15

StartMail

(0 | 0)

- - -

21

Thexyz

(10 | 4.6)

- - -

22

Infomaniak Email Service

(1 | 5)

- - -

41

Kolab Now

(0 | 0)

- - -

17

FlowCrypt

(1 | 3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram