Search

English

139

Project Gutenberg

(2 | 3)

kelsonv

9 months ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Projekti Gutenberg është një bibliotekë me mbi 60,000 libra elektronikë falas. Zgjidhni mes librave elektronikë falas epub dhe Kindle, shkarkoni ose lexoni ato në internet. Këtu do të gjeni literaturën e madhe botërore, me fokus në veprat më të vjetra për të cilat e drejta e autorit në SHBA ka skaduar. Mijëra vullnetarë digjitalizuan dhe korrigjuan me zell librat elektronikë, për kënaqësi dhe edukim.

Asnjë tarifë apo regjistrim! Gjithçka nga Projekti Gutenberg është falas, falas dhe plotësisht pa kosto për lexuesit. Nëse ju duket i dobishëm Projekti Gutenberg, ju lutemi merrni parasysh një donacion të vogël, për të ndihmuar Projektin Gutenberg të digjitalizojë më shumë libra, të mbajë pra...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

Llojet e Aplikimit

Biblioteka e librave elektronik (0 )

Etiketa

libra elektronikë

Libra

Biblioteka e librave elektronik -

libra elektronikë falas

koleksioni i librave elektronikë

Alternativat për Project Gutenberg

89

Z-Library

(5 | 4.8)

- - -

99

Internet Archive

(2 | 5)

-

224

Amazon Kindle

(3 | 3.7)

- -

31

Libgen.pw

(2 | 2.5)

- -

139

Google Play Books

(1 | 5)

- - -

95

Apple Books

(3 | 4.3)

- - -

34

LibriVox

(0 | 0)

14

Standard Ebooks

(2 | 5)

-

61

Scribd

(4 | 3)

-

51

Issuu

(1 | 4)

13

Ebook Searcher

(0 | 0)

-

12

Open Culture

(0 | 0)

11

Freebook Sifter

(0 | 0)

12

Kobo

(0 | 0)

14

OverDrive

(0 | 0)

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram