Search

English

739

Process Explorer

(4 | 4.8)

- - -

Greenskid

5 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Process Explorer ju tregon informacione se cilat doreza dhe procese DLL janë hapur ose ngarkuar. Ekrani përbëhet nga dy nën-dritare. Pjesa e sipërme tregon gjithmonë një listë të proceseve aktualisht aktive, duke përfshirë emrat e llogarive të tyre, ndërsa informacioni i shfaqur në dritaren e poshtme varet nga mënyra në të cilën ndodhet. Aftësitë unike e bëjnë të dobishme për gjurmimin e problemeve të versionit DLL ose të trajtojë rrjedhjet dhe të sigurojë njohuri mbi mënyrën se si funksionojnë Windows dhe aplikacionet.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Maska e afinitetit (2 )

+ Monitorimi i procesit (1 )

+ Monitorimi i procesorit (0 )

Llojet e Aplikimit

Monitorimi i procesit (0 )

Menaxhimi i procesit (0 )

Etiketa

sistemet e brendshme

Menaxhimi i procesit Mjet

Menaxher detyrë

listën e proceseve

Alternativat për Process Explorer

292

Process Hacker

(10 | 4.7)

- - -

237

htop

(4 | 2.5)

- - -

47

Glances

(1 | 4)

- - -

60

Process Lasso

(5 | 4.2)

- -

61

Windows Task Manager

(1 | 1)

- -

90

SystemExplorer

(3 | 4.3)

- - -

18

KSysGuard

(2 | 4)

- -

33

GNOME System Monitor

(3 | 4)

-

20

Resource Monitor

(0 | 0)

- -

11

Xfce Task Manager

(0 | 0)

15

SpyStudio

(0 | 0)

29

AnVir Task Manager

(2 | 4.5)

-

13

WinSpy++

(1 | 5)

20

Atmonitor

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram