Search

English

115

Preview

(8 | 3.9)

- - -

ihartwinsies

3 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Preview është një aplikacion i thjeshtë dhe elegant nga Apple për shikimin dhe punën me imazhe dhe dokumente PDF.

Me një klikim të vetëm, "Paraafishimi" e merr dokumentin tuaj PDF në ekran të plotë për një përvojë ideale leximi ose shikimi. Zgjidhni me shpejtësi tekstin ose imazhet dhe kopjoni dhe ngjitini ato në aplikacione të tjera. Lëvizni faqet individuale ose fshini faqet krejtësisht dhe kombinoni dokumentet me një tërheqje dhe lëshim. Mjetet e shënimeve të lehta për t'u përdorur ju lejojnë të shtoni shënime ose komente editoriale për t'i ndarë me të tjerët.

Ju gjithashtu mund të shikoni dhe modifikoni imazhe. Pritini, rrotulloni, ndryshoni përmasat dhe ruani imazhet në një sërë f...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Redakto PDF (3 )

+ Ndryshimi i madhësisë së imazhit (2 )

+ Plotësoni formularët PDF (2 )

+ Konvertuesi i integruar i imazhit (0 )

+ Nënshkrimi elektronik (0 )

Llojet e Aplikimit

Lexues PDF (1 )

Shikuesi i imazhit (0 )

Etiketa

Lexues PDF -

pdf

Shikuesi i imazhit -

Alternativat për Preview

1440

SumatraPDF

(71 | 4.3)

- - -

895

IrfanView

(30 | 4.4)

- - -

301

Okular

(21 | 4.3)

- - -

164

nomacs

(14 | 5)

- - -

158

ImageGlass

(18 | 4.4)

- - -

318

XnView MP

(13 | 4.3)

- - -

440

FastStone Image Viewer

(24 | 4.2)

- - -

436

Evince

(9 | 3.4)

- - -

158

ImageMagick

(2 | 3)

- - -

178

Adobe Acrobat DC

(7 | 3.3)

- - -

429

XnView

(8 | 3.6)

- - -

130

JPEGView

(16 | 4.5)

- - -

152

Firefox PDF Viewer (PDF.js)

(2 | 3.5)

- - -

37

qView

(6 | 5)

- - -

46

QuickLook

(6 | 5)

- -

45

Document Viewer

(2 | 4.5)

68

Gwenview

(3 | 5)

-

85

Skim

(3 | 4)

- - -

100

gThumb

(1 | 5)

- - -

16

qimgv

(1 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram