Search

English

118

Postcron

(1 | 4)

- - -

romangimenez

6 years ago

undefined...


Positive comment

4 0

Kurseni kohë dhe përpjekje duke përdorur mjetin më të fuqishëm për të planifikuar dhe publikuar postime në profilet, faqet, grupet dhe ngjarjet në Facebook, llogaritë në Twitter, profilet dhe faqet e Linkedin, bordet e Pinterest, llogaritë Google+ dhe llogaritë Instagram njëkohësisht.

Ideale për menaxherët e komunitetit, tregtarët dhe sipërmarrësit që duan të krijojnë dhe mbajnë një prani efikase dhe produktive në mediat sociale.

Karakteristikat kryesore të Postcron janë:

- Planifikimi i postimeve para kohe në të gjitha llogaritë tuaja të mediave sociale, me opsionin e caktimit të orareve specifike ose të paracaktuara.
- Planifikimi i postimeve në masë.
- Shtimi automatik i filigr...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome Web Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerimi i shfletuesit (5 )

+ Shtesa e Google Chrome (5 )

+ Automatizimi i mediave sociale (2 )

+ Automatizimi i marketingut (1 )

+ Integrimi në Instagram (1 )

+ Programoni postimet në Instagram (1 )

+ Integrimi i mediave sociale (1 )

+ Programoni postimet në LinkedIn (0 )

+ Planifikimi i mediave sociale (0 )

+ Programoni cicërima (0 )

+ Ngarkues në masë (0 )

+ Planifikimi i postës elektronike (0 )

+ Shpërndarja e përmbajtjes (0 )

+ Planifikimi i postimeve në Facebook (0 )

+ Autoposter i Facebook (0 )

+ Planifikimi i përmbajtjes (0 )

+ Marketingu i mediave sociale (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxhimi i mediave sociale (0 )

Etiketa

mjet publikimi i mediave sociale

mediat sociale

programuesi i postës elektronike

Orari i postimeve

marketingu i përmbajtjes

Ndarja e Lajmeve Mjet

Menaxhimi i mediave sociale Mjet

mjetet e marketingut

mjet i mediave sociale

Alternativat për Postcron

50

PromoRepublic

(3 | 3)

- - -

165

Buffer

(7 | 3.9)

- - -

215

Hootsuite

(7 | 3)

- - -

13

ContentStudio

(2 | 5)

- - -

50

PromoRepublic

(3 | 3)

- - -

42

dlvr.it

(1 | 1)

- - -

15

Crowdfire

(2 | 3.5)

- - -

33

Sprout Social

(0 | 0)

- - -

18

Loomly

(1 | 5)

- - -

15

Postfity

(0 | 0)

- - -

11

RADAAR

(3 | 5)

- - -

19

Combin Scheduler

(9 | 5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram