Search

English

149

Postbox

(10 | 2.9)

- - -

TinyOne

4 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Postbox është një aplikacion email që ju ndihmon të organizoni jetën tuaj të punës dhe të përfundoni gjërat.

Ka gjithë elegancën dhe thjeshtësinë e Apple Mail, por me më shumë fuqi dhe fleksibilitet për të menaxhuar edhe ngarkesat më të vështira të punës.

Karakteristikat kryesore

* Kërkim ultra i shpejtë - Gjeni menjëherë mesazhet, bashkëngjitjet, imazhet, lidhjet dhe kontaktet.
* Pamjet e bisedave - Kuptoni temat e emailit përmes pamjeve kronologjike të mesazheve.
* Organizim më i mirë - Skedat, Temat dhe detyrat ju ndihmojnë të qëndroni të organizuar me më pak përpjekje.
* Kutia postare integrohet me Librin e Adresave, iCal, iPhoto, Spotlight dhe Quick Look. Postbox funksionon ...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ Gjuhë të shumta (3 )

+ Mbështetje për IMAP (1 )

+ Mbështetje POP3 (0 )

+ Programim vizual (0 )

+ Integrimi i Onedrive (0 )

+ Lexues i integruar RSS (0 )

+ Integrimi i Dropbox-it (0 )

+ Ndërfaqja me skeda (0 )

+ Integrimi i Box.com (0 )

+ Shkëmbim (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

Llojet e Aplikimit

Klienti i postës elektronike (0 )

Etiketa

hartë

smime

organizator

Klienti i postës elektronike -

Alternativat për Postbox

302

Mailbird

(81 | 3.9)

- - -

2166

Thunderbird

(55 | 3.6)

- - -

380

Microsoft Office Outlook

(10 | 2.5)

- - -

86

Mailspring

(16 | 3.2)

- - -

302

Mailbird

(81 | 3.9)

- - -

111

Spark Mail

(7 | 3.6)

- - -

182

Evolution

(6 | 3.5)

- - -

219

eM Client

(24 | 2.8)

- - -

232

Apple Mail

(4 | 4.5)

- - -

94

Claws Mail

(10 | 3.7)

- - -

44

Microsoft Mail and Calendar

(5 | 3.2)

- - -

28

Spike

(16 | 5)

- - -

66

Mutt

(1 | 5)

- - -

69

EssentialPIM

(3 | 3.7)

- - -

43

Kontact - KMail

(1 | 4)

35

Kontact

(3 | 3.7)

- - -

71

Airmail

(5 | 3.2)

- - -

59

Sylpheed

(5 | 3.4)

- - -

36

Shift

(20 | 4.1)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram