Search

English

418

Portal

(3 | 4.7)

- - -

angelicalloyd036

3 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Portali përfshin një seri enigmash që duhet të zgjidhen duke teleportuar karakterin e lojtarit dhe objekte të thjeshta duke përdorur "armën e portalit", një pajisje që mund të krijojë portale ndërhapësinore midis aeroplanëve të sheshtë. Udhëtimi nëpër portal ruan shpejtësinë e një objekti, kështu që disa gjëegjëza kërkojnë "heqjen" e personazhit të lojtarit ose të objekteve nga një portal duke fituar shpejtësi, si për shembull duke rënë, përpara se të futen në tjetrin.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Lojtar të vetëm (11 )

+ Multiplayer (4 )

+ Lojra Puzzle (1 )

+ Portali i personalizuar i hyrjes (1 )

Llojet e Aplikimit

Lojra Puzzle (1 )

Etiketa

bashkë op

ekran i ndarë

hapësirë

Alternativat për Portal

37

Mari0

(1 | 5)

- - -

12

Narbacular Drop

(1 | 4)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram