Search

English

558

PortableApps.com

(4 | 3.8)

- - -

Shojimeguro

5 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

PortableApps.com është një uebsajt që ofron shumë aplikacione Windows falas, të përdorura zakonisht, të cilat janë paketuar posaçërisht për transportueshmëri. Këto aplikacione portative mund të përdoren nga media të lëvizshme siç janë disqet USB. Të dhënat e përdoruesit ruhen në një nënfolder, duke i lejuar përdoruesit të përmirësojë ose lëvizë softuerin pa ndikuar në të dhënat. Për të hequr softuerin, një përdorues thjesht mund të fshijë dosjen kryesore.

Launcher PortableApps.com (i njohur gjithashtu si PAL) përdoret për t'i bërë aplikacionet portative duke trajtuar ridrejtimin e shtigjeve, ndryshimet e variablave të mjedisit, lëvizjen e skedarëve dhe direktorive, përditësimet e rrugës s...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Screenshot
Aplikacione portative në Windows 7
Screenshot

Veçoritë

+ Zbulimi i aplikacionit (61 )

+ Portativ (13 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Pa reklama (5 )

+ Lëshues (3 )

+ Auto-instalues (1 )

+ Menaxhimi i Softuerit (0 )

+ Përditëso njoftuesin (0 )

+ Lëshuesit e aplikacioneve (0 )

+ Dyqani i Aplikacioneve (0 )

Llojet e Aplikimit

Lëshuesit e aplikacioneve (4 )

Etiketa

lëshues portativ

flash drive

media e lëvizshme

depo e softuerit portativ

aplikacione portative

Nisësi USB

makinë cloud

Alternativat për PortableApps.com

98

LiberKey

(5 | 3.8)

- -

60

NirLauncher

(4 | 4.5)

-

43

Windows System Control Center

(3 | 3.7)

-

48

The Portable Freeware Collection

(0 | 0)

31

SyMenu

(2 | 2.5)

- -

46

PStart

(3 | 4)

- - -

24

Zero Install

(0 | 0)

24

ASuite

(3 | 3.7)

- - -

27

Turbo Studio

(0 | 0)

- -

14

WinPenPack

(0 | 0)

13

JauntePE

(0 | 0)

- -

14

Portable Start Menu

(1 | 4)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram