Search

English

435

Popcorn Time

(5 | 3.2)

- - -

usranme

7 years ago

undefined...


Positive comment

5 1


Show more comments

Popcorn Time është një media player me shumë platforma, falas dhe me burim të hapur. Programi synohet si një alternativë falas për shërbimet e transmetimit të videove të bazuara në pajtim, siç është Netflix. Programi transmeton përrua direkt nga tufa dhe mund të përdoret për të transmetuar çdo numër burimesh të ndryshme multimediale.

Linqe te jashtme

Desktop i Kohës së Popcorn-it, skeda Shows
Popcorn Time desktop dhe android (tabletë dhe smartphone)
Lojtar i bashkuar Popcorn Time me listën e titrave

Veçoritë

+ Transmetimi i videos (24 )

+ Video biblioteka (17 )

+ VOD (14 )

+ Chromecast (7 )

+ Pa reklama (5 )

+ Peer-To-Peer (2 )

+ Mbështet AirPlay (1 )

+ Shkarkim automatik i titrave (1 )

+ Transmetimi i filmit (1 )

+ Transmetim Torrent (1 )

+ Mbështetje për titrat (0 )

+ Transmetimi i medias (0 )

+ Shikues i integruar (0 )

Llojet e Aplikimit

Transmetimi i videos (24 )

Transmetim Torrent (1 )

Transmetimi i filmit (1 )

Etiketa

Ndërfaqja e përdoruesit

video sipas kërkesës

Menaxher i medias -

filma torrent

Luajtësi i videos

Shkarkoni filma

Alternativat për Popcorn Time

385

Stremio

(22 | 3.7)

- - -

168

WebTorrent

(6 | 4.8)

- - -

128

Jellyfin

(11 | 4.5)

- - -

138

Prime Video

(6 | 2.7)

- -

856

Netflix

(63 | 4.2)

- - -

50

DuckieTV

(0 | 0)

- - -

64

Crunchyroll

(1 | 5)

- -

38

popcorn-time.to

(1 | 2)

- - -

57

Putlocker.to

(4 | 2.8)

- - -

19

LeonFlix

(6 | 3.3)

-

36

#Animania

(1 | 5)

-

20

Online Movies

(2 | 5)

- -

20

Popcorn Time Online

(2 | 1)

- -

14

123Movies.business

(4 | 3)

- -

24

TorrenTV

(0 | 0)

- -

13

Mobdro

(1 | 4)

- - -

16

Play TV HD Stream

(0 | 0)

16

Putlocker9

(5 | 4.6)

- - -

20

Zona

(0 | 0)

- -

13

Putlockers

(1 | 5)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram