Search

English

145

PointsPrizes

(0 | 0)

- - -

PointsPrizes ju lejon të fitoni karta dhuratash falas nga markat kryesore si Playstation, iTunes, XBOX, Steam, Amazon, Google Play, Netflix dhe shumë të tjera. Ju gjithashtu mund të kërkoni një pagesë direkte përmes PayPal ose Bitcoin.

Për më tepër, PointsPrizes është një alternativë e shkëlqyeshme për gjeneruesit e kodeve të dhuratave, të cilat në përgjithësi janë sajte të krijuara për të mashtruar përdoruesit në plotësimin e sondazheve - pa dhënë çmimet aktuale që u janë premtuar.

Mënyra se si funksionon është që ju të fitoni pikë duke plotësuar oferta të tilla si sondazhet, shkarkimet e aplikacioneve celulare dhe dërgesat me email. Pasi të keni mjaftueshëm pikë, mund të kërkoni çmim...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Një gamë e madhe çmimesh për kartat e dhuratave për të zgjedhur. Përndryshe, ju mund të zgjidhni një pagesë direkte në llogarinë tuaj PayPal ose në portofolin Bitcoin.
Një pult me ​​mjete të fuqishme, statistika dhe gjeneratorë lidhjesh referimi për t'ju ndihmuar të fitoni pikët maksimale të mundshme.
Aplikacione celulare si për iOS ashtu edhe për Android. Aplikacionet celulare gjithashtu i lejojnë përdoruesit të fitojnë pikë duke parë video reklama.

Veçoritë

+ Mësoni me Flashcards (21 )

+ Ndarja e integruar e skedarëve (3 )

+ Integrimi i Google Drive (1 )

+ Mbështetje për Windows Hello (1 )

+ Reklamat e jashtme (1 )

+ Nuk kërkohen kontejnerë (0 )

+ Fitoni para (0 )

+ Dizajn të përgjegjshëm (0 )

+ Pamja e vitit (0 )

+ Zbulimi i targave (0 )

+ Shërbimi në internet (0 )

Llojet e Aplikimit

Etiketa

kartë dhuratë

bej para

sondazhet

fitoni shpërblime

Punë nga shtëpia

paguaj me kartë dhuratë

sondazhi

fitoni pikë

fitoni para online

Alternativat për PointsPrizes

24

Swagbucks

(2 | 5)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram