Search

English

120

Pocket Scanner

(5 | 5)

- - -

kerrielamb93

3 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Pocket Scanner Ultimate është versioni më vete i serisë Kdan's Pocket Scanner. Kërkoni "Pocket Scanner Cloud" në App Store dhe provoni falas aplikacionin dhe shërbimet cloud!

Pocket Scanner Ultimate e kthen iPhone ose iPad tuaj në një skaner portativ dokumentesh për menaxhim efikas të dokumenteve. Kjo ju lejon të krijoni skanime JPEG, të shkruani tituj dhe të shtoni tekste në foto dhe të konvertoni dokumentet, shënimet, tabelat e bardha dhe faturat tuaja në PDF me shumë faqe. Pocket Scanner Ultimate është zgjidhja më e mirë që ju të skanoni, modifikoni dhe menaxhoni skanimet dhe dokumentet.

Bashkohuni dhe bëhuni fansi ynë në Facebook për të mësuar më shumë rreth aplikacionit tonë! http...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

iPhone App Store

iPad App Store

Screenshot

Veçoritë

+ Skanoni në PDF (16 )

+ Shënim PDF (5 )

+ Lexues i kodit QR (4 )

+ Skanoni në JPEG (3 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Menaxhimi i strukturës së dokumentit (2 )

+ Skaner (1 )

+ Optimizuar për celular (1 )

+ Skanoni dokumente (0 )

Llojet e Aplikimit

Skanoni dokumente (14 )

Etiketa

Lexuesi i dokumenteve -

Skaneri i imazhit

skanimi

skanera harduerike

aplikacioni i skanerit

skaner celular

softuer skaner

softuer skanimi

skanime

Alternativat për Pocket Scanner

54

GImageReader

(8 | 4.5)

- -

90

Tesseract

(1 | 5)

-

129

ABBYY FineReader PDF

(10 | 4.3)

- - -

190

Snagit

(9 | 4)

- - -

32

Open Note Scanner

(3 | 4.3)

- - -

37

Google Lens

(2 | 3.5)

- - -

15

OpenScan

(3 | 5)

- - -

35

Microsoft Lens

(4 | 4.2)

- - -

28

ABBYY Screenshot Reader

(2 | 3)

- -

14

Crow Translate

(1 | 5)

- - -

64

CamScanner

(5 | 2.8)

- - -

27

Capture2text

(7 | 4.6)

- - -

12

Adobe Scan

(0 | 0)

- - -

58

Scanbot

(0 | 0)

- - -

28

FreeOCR

(2 | 4)

- - -

12

Notebloc

(2 | 4)

- - -

17

Online OCR

(0 | 0)

- -

21

(a9t9) Free OCR Software

(1 | 4)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram