Search

English

806

Plex

(19 | 2.9)

- - -

xeizo

7 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Plex lidh hendekun midis kompjuterit tuaj dhe kinemasë tuaj në shtëpi, duke e bërë këtë me një ndërfaqe përdoruesi tërheqëse vizualisht që ofron akses të menjëhershëm në median tuaj. Plex mund të luajë një gamë të gjerë formatesh video, audio dhe fotografie, si dhe transmetime audio dhe video në internet. Fuqia e vërtetë e Plex gjendet në veçoritë e bibliotekës së tij: Organizoni median tuaj në biblioteka të gjithanshme, merrni automatikisht meta të dhënat nga Interneti dhe shfaqni bibliotekat tuaja duke përdorur një nga skinet vizualisht mahnitëse.

Aplikacioni celular Plex ju lejon të transmetoni nga distanca muzikë dhe video në smartphone tuaj nëpërmjet WiFi dhe të përdorni telefonin in...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Microsoft Store

Google Play Store

iPhone App Store

Chrome OS Web Store

Windows Phone Store

Kindle Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Riprodhimi i videos
Screenshot
Ëndërr me diell
Ëndërr me diell

Veçoritë

+ Luaj përmbajtje lokale (8 )

+ Transkodimi i medias (4 )

+ Pritja e serverit të dedikuar (2 )

+ Qasja në skedar në distancë (2 )

+ Sinkronizimi jashtë linje i skedarëve të medias (1 )

+ Ndarja e mediave (1 )

+ Shkarkim automatik i titrave (1 )

+ Kërkimi automatik i bibliotekës (1 )

+ Qasja në distancë në media (1 )

+ Magazinimi lokal (1 )

+ Transmetoni audio (0 )

+ Server lokal (0 )

+ Qendra Mediale (0 )

+ Serveri DLNA (0 )

+ Mbështetje për titrat (0 )

+ Serveri i medias (0 )

+ Transmetimi i medias (0 )

Llojet e Aplikimit

Serveri i medias (0 )

Qendra Mediale (0 )

Media Player (0 )

Etiketa

Media Player -

Alternativat për Plex

128

Jellyfin

(11 | 4.5)

- - -

152

Emby

(13 | 3.7)

- - -

385

Stremio

(22 | 3.7)

- - -

125

Universal Media Server

(8 | 3)

- - -

52

Serviio

(1 | 4)

- - -

55

Ampache

(0 | 0)

- - -

39

Infuse

(2 | 4.5)

- - -

46

MiniDLNA

(1 | 4)

- - -

91

Subsonic

(0 | 0)

- - -

55

OpenELEC

(1 | 4)

- - -

34

Airflow

(12 | 4)

- - -

15

Video Hub App

(7 | 4.9)

- - -

77

OSMC

(4 | 2.2)

- - -

70

PS3 Media Server

(1 | 2)

- - -

20

LibreELEC

(1 | 2)

32

Channels - Live TV and DVR

(23 | 5)

- - -

37

JRiver Media Center

(4 | 3.2)

- - -

21

Madsonic

(0 | 0)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram