Search

English

114

Playnite

(8 | 4.5)

- - -

artexjay

4 years ago

undefined...


Positive comment

10 0


Show more comments

Menaxheri dhe lëshuesi i bibliotekës së lojërave video me mbështetje për bibliotekat e palëve të treta si Steam, GOG dhe Origin, duke ofruar një ndërfaqe të unifikuar për lojërat tuaja.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Portativ (13 )

+ Emulation Front End (10 )

+ Mbështetje për skriptimin (8 )

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Importi nga Epic Games (7 )

+ Përditësim automatik (6 )

+ Importi nga GoG (4 )

+ FOSS (4 )

+ Lëshues (3 )

+ Kërkesat për tërheqje (2 )

+ Importi nga Steam (2 )

+ Integrimi Patreon (1 )

+ Zhvillim i shpejtë (1 )

+ Lirë për të luajtur (0 )

+ Mbështetni shumë dyqane lojërash (0 )

+ Mbështetje e plotë e kontrolluesit (0 )

+ Pa DRM (0 )

+ Integrimi API (0 )

+ Kërkimi i meta të dhënave (0 )

+ Mbështetje për llogari të shumëfishta (0 )

+ Launcher lojë (0 )

+ Biblioteka e lojërave (0 )

Llojet e Aplikimit

Menaxher i Bibliotekës së Lojërave (0 )

Etiketa

bibliotekat e lojërave

Menaxher i Bibliotekës së Lojërave -

biblioteka e lojërave

Alternativat për Playnite

133

Lutris

(6 | 3.8)

- - -

152

GOG GALAXY

(3 | 4.3)

- - -

30

GameHub

(1 | 5)

- - -

14

Pegasus

(1 | 4)

-

41

LaunchBox

(4 | 3.5)

- - -

14

Razer Cortex

(1 | 2)

- - -

15

DJL

(0 | 0)

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram