Search

English

394

Pixelmator

(9 | 4)

- - -

OmgItsTheSmartGuy

11 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Pixelmator është një redaktues imazhi i fuqishëm, i bukur dhe i lehtë për t'u përdorur. Duke shfaqur një ndërfaqe elegante dhe të efektshme me një dritare, ai vendos të gjithë fokusin tek imazhet që redaktoni, në vend të asaj që ka rreth tyre.

Pixelmator ju lejon të prekni dhe përmirësoni imazhet, të vizatoni ose pikturoni, të aplikoni efekte verbuese ose të krijoni kompozime të avancuara me lehtësi. Pasi imazhet tuaja të jenë gati, ruajini ato në formatet e njohura të imazheve, ndajini ato me email ose rrjete sociale, printojini ose shtojini në çast në bibliotekën tuaj të fotografive.

Pixelmator 3.7 Mount Whitney është krijuar për t'u integruar pa probleme me pamjen e freskët dhe mode...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Mac App Store

iPhone App Store

Pixelmator Pro
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Pixelmator
Screenshot
Screenshot
Në iPhone dhe iPad
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Redaktimi i fotove (28 )

+ Përpunimi i fotografive të papërpunuara (21 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Efektet foto (14 )

+ Mjeti i shkopit magjik në kohë reale (3 )

+ Mbështetje për 64 bit (1 )

+ Furçë shëruese (1 )

+ Mbështetje për tabletin (0 )

+ Tubacioni i aseteve (0 )

+ Specifik për 64-bit (0 )

+ Pikturë dixhitale (0 )

+ Ngjyra të shumta të shkronjave (0 )

+ Ngjitëse (0 )

+ Retushoni fotot (0 )

+ Hap skedarët PSD (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktori i imazhit (15 )

Redaktori i fotografive (2 )

Pikturë dixhitale (0 )

Etiketa

efektet e mbivendosjes së ekranit

Redaktori i imazhit -

Redaktori i fotografive -

Alternativat për Pixelmator

4137

GIMP

(74 | 4.4)

- - -

2167

Adobe Photoshop

(72 | 4.3)

- - -

1533

Paint.NET

(34 | 4.3)

- - -

448

Affinity Photo

(23 | 4.9)

- - -

216

Photopea

(59 | 4.6)

- - -

327

Affinity Designer

(20 | 4.2)

- - -

135

Procreate

(50 | 4.5)

- - -

339

MyPaint

(10 | 4.1)

- - -

345

Pixlr

(5 | 4.4)

- - -

243

Photoscape

(7 | 3.9)

- - -

177

CorelDRAW Graphics Suite

(1 | 4)

- - -

27

Glimpse Image Editor

(6 | 4.2)

- - -

107

Adobe Photoshop Express

(1 | 2)

- - -

33

LazPaint

(5 | 3.8)

- - -

68

PicsArt

(2 | 5)

- - -

73

Adobe Photoshop Elements

(2 | 5)

- - -

96

Corel PaintShop Pro

(3 | 3.3)

- - -

54

Fotor

(2 | 2.5)

- - -

44

PicMonkey

(1 | 3)

- -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram