Search

English

147

Pixelfed

(12 | 4.2)

- - -

ognarb

3 years ago

undefined...


Positive comment

10 1


Show more comments

Pixelfed është një platformë për ndarjen e imazheve me fokus në Privatësinë, Sigurinë dhe Sigurinë, një alternativë etike ndaj platformave të centralizuara si Instagram.
Federuar (Një rrjet me miliona), Pa reklama, Pa algoritme (Afatet kohore sipas renditjes), Pa analitikë ose gjurmim të palëve të treta.
Mund të funksionojë në serverin tuaj.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Pa reklama (5 )

+ Federuar (2 )

+ Softuer në ambiente (1 )

+ Optimizuar për celular (1 )

+ Fediverse (1 )

+ Mbështetje për ActivityPub (1 )

+ I decentralizuar (1 )

+ Ndiqni gjithçka (0 )

+ Re e Federuar (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Ndarja e imazhit (0 )

+ Bazuar në shfletues (0 )

+ Ngarko fotografi të shumta (0 )

+ Ndarja e fotove (0 )

Llojet e Aplikimit

Rrjet social (0 )

Ndarja e fotove (0 )

Etiketa

Tregime të shkurtra

Rrjet social -

prurjet rss

mediat sociale

Alternativat për Pixelfed

342

Mastodon

(22 | 3.8)

- - -

1065

Twitter

(29 | 2.4)

- - -

424

Tumblr

(13 | 2.8)

- - -

287

Minds

(12 | 2.4)

- - -

347

Imgur

(8 | 2.6)

- - -

333

Instagram

(17 | 3.5)

- - -

397

Flickr

(5 | 4)

- - -

85

500px

(2 | 4.5)

-

35

Pixabay

(0 | 0)

68

PicsArt

(2 | 5)

- - -

81

Snapchat

(5 | 3.6)

- - -

57

Photobucket

(5 | 2.8)

- -

20

Okuna

(3 | 2.3)

-

47

VSCO

(3 | 4.7)

- - -

32

Coub

(0 | 0)

- - -

54

Identi.ca

(0 | 0)

24

TikTok

(6 | 2.7)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram