Search

English

147

Pinboard

(9 | 2.3)

- - -

Wells

6 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

Pinboard është një faqe interneti për faqeshënuesit e destinuar për njerëzit që duan të mbajnë gjurmët e besueshme të një numri të madh lidhjesh. Qëllimet e tij janë të jetë i dobishëm, të luftojë fryrjen, t'i mbajë gjërat shpejt dhe të qëndrojë i vogël. Faqerojtësit social për introvertët. m.pinboard.in

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Shënoni faqeshënues

Veçoritë

+ Bazuar në etiketa (31 )

+ Arkivimi i faqeshënuesve (2 )

+ Faqerojtësit (1 )

+ Integrimi IFTTT (0 )

+ Kërkimi i tekstit të plotë (0 )

+ Kontrollimi i lidhjes së vdekur (0 )

+ Shënimi i faqeve (0 )

+ Shënimi social (0 )

Llojet e Aplikimit

Shënimi social (0 )

Etiketa

Pinboard -

shërbim bookmarking

Alternativat për Pinboard

860

Pocket

(21 | 3.6)

- - -

297

Raindrop.io

(11 | 4.2)

- - -

219

wallabag

(4 | 5)

- - -

64

Memex

(4 | 4.5)

- - -

289

Diigo

(10 | 3.1)

- - -

114

Tagpacker

(5 | 4.8)

- - -

90

Evernote Web Clipper

(4 | 2.8)

- - -

33

ArchiveBox

(4 | 4.2)

37

GGather

(4 | 4.8)

- - -

41

Refind

(1 | 5)

-

40

Bookmark OS

(5 | 4.8)

- - -

127

Flamory

(2 | 4)

- - -

75

Shaarli

(3 | 5)

- - -

57

Pearltrees

(3 | 3.3)

- - -

13

LinkAce

(0 | 0)

- -

29

BibSonomy

(3 | 4.3)

- - -

54

historious

(1 | 1)

-

43

Qlearly

(5 | 3)

- - -

27

Stash.ai

(0 | 0)

- - -

12

Bookmark Sidebar

(1 | 5)

- -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram