Search

English

123

TheBrain

(4 | 1.5)

- - -

joeintennessee

3 years ago

undefined...


Negative comment

10 4


Show more comments

TheBrain ju ndihmon të organizoni të gjitha faqet tuaja të internetit, kontaktet, dokumentet, emailet dhe skedarët në një hartë vizuale të drejtuar nga konteksti.

Artikujt janë të lidhur në një rrjet vizual që është krijuar për të imituar mënyrën se si mendoni.

Ndërfaqja e PersonalBrain është një hartë grafike, e ngjashme me një hartë mendore, por që mundëson që çdo artikull të bëhet temë qendrore.

Produkti lejon organizimin e informacionit në një rrjet, duke kapërcyer kufizimet e ruajtjes dhe të menduarit hierarkik.

Truri nuk e mbështet më Linux-in. Mbështetja për Linux u braktis në versionin 8.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Bashkëpunimi në ekip (4 )

+ Harta interaktive (2 )

+ Sinkronizimi në renë kompjuterike (2 )

+ Faqeshënuesit vizualë (1 )

+ Stuhi mendimesh (0 )

+ Të menduarit vizual (0 )

+ Afati vizual kohor (0 )

+ Harta e mendjes (0 )

Llojet e Aplikimit

Harta e mendjes (0 )

Etiketa

Menaxheri i skedarëve -

Harta

vizualizimi i hartës

Menaxheri i faqeshënuesve -

Alternativat për TheBrain

555

Joplin

(104 | 4.7)

- - -

416

Obsidian

(100 | 4.8)

- - -

860

Pocket

(21 | 3.6)

- - -

339

Zotero

(10 | 4.3)

- - -

161

Turtl

(8 | 4.6)

- - -

414

yEd Graph Editor

(35 | 4.1)

- - -

224

Freeplane

(10 | 3.9)

- - -

370

XMind

(4 | 3)

- - -

462

FreeMind

(8 | 3.6)

- - -

50

Logseq

(5 | 5)

- - -

150

Mindomo

(2 | 4.5)

- - -

133

MindMeister

(3 | 4.7)

- - -

82

MindNode

(3 | 4.7)

- - -

53

Coggle

(3 | 4.3)

- - -

14

Athens

(4 | 5)

- - -

39

SimpleMind

(7 | 4)

- -

85

MindManager

(1 | 5)

- - -

78

WizNote

(6 | 3.8)

- - -

51

Gingko

(2 | 3.5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram