Search

English

388

Pencil Project

(3 | 2.7)

- - -

LexDWeb

8 years ago

undefined...


Negative comment

1 5


Show more comments

Pencil është një aplikacion i pavarur që ju lejon të krijoni diagrame ose modele të ndërfaqes së përdoruesit. Nuk ka veçori bashkëpunimi/përdoruesish.

Misioni unik i Pencil Projects është të ndërtojë një mjet falas dhe me burim të hapur për të bërë diagrame dhe prototipe GUI që të gjithë mund ta përdorin.

Karakteristikat kryesore:
Shabllone të integruara për diagramim dhe prototip
Dokument me shumë faqe me faqe sfondi
Lidhjet ndërmjet faqeve!
Redaktimi i tekstit në ekran me mbështetje për tekst të pasur
Eksportimi në HTML, PNG, dokument Openoffice.org, dokument Word dhe PDF.
Zhbër/ribërë mbështet
Instalimi i shablloneve dhe shablloneve të përcaktuara nga përdoruesi
Veprimet sta...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Prototipizim (6 )

+ Cliparts (2 )

+ Eksporto në SVG (1 )

+ Eksporto në PNG (0 )

+ Eksporto në HTML (0 )

+ Kornizim teli (0 )

+ Gjenerator i modelit (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

+ Pikturë dixhitale (0 )

+ Dizajn UI (0 )

+ Skicimi (0 )

Llojet e Aplikimit

Prototipizim (6 )

Dizajn UI (0 )

Redaktori i Diagramit (0 )

Etiketa

Redaktori i Diagramit -

elektron

Alternativat për Pencil Project

789

diagrams.net

(30 | 4.5)

- - -

144

Figma

(9 | 4.7)

- - -

263

LibreOffice - Draw

(3 | 4.3)

- - -

43

Penpot

(8 | 5)

- - -

234

Sketch

(6 | 4.5)

- - -

246

Microsoft Office Visio

(5 | 3.8)

- - -

52

Adobe XD

(4 | 3.8)

- - -

23

Akira

(1 | 5)

- -

117

Balsamiq Wireframes

(2 | 3.5)

- - -

183

OmniGraffle

(2 | 4)

- - -

117

Apache OpenOffice Draw

(0 | 0)

-

29

Scapple

(2 | 2.5)

- -

48

Wondershare EdrawMax

(5 | 4.8)

- - -

19

Dotgrid

(2 | 5)

-

40

Axure RP

(0 | 0)

-

13

Alva

(0 | 0)

76

Moqups

(0 | 0)

- - -

13

Origami Studio

(0 | 0)

-

51

Gliffy

(1 | 4)

-

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram