Search

English

148

PCSX2

(2 | 4)

-

SpiderMan

7 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

PCSX2 është një emulator i PlayStation 2 për Windows, Linux dhe Mac, i nisur nga i njëjti ekip që ju solli PCSX (një emulator Sony PlayStation 1).

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

GitHub

Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Emulimi (4 )

+ Playstation (0 )

Llojet e Aplikimit

Emulator lojërash (0 )

Etiketa

emulimi i playstation2

Emulator lojërash -

playstation 2

Alternativat për PCSX2

51

OpenEmu

(0 | 0)

-

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram