Search

English

122

pCloud

(14 | 3.4)

- - -

bobthegoat2001

2 years ago

undefined...


Positive comment

2 0


Show more comments

pCloud është një platformë e menaxhimit të aseteve dixhitale të bazuara në renë kompjuterike dhe ruajtje në renë kompjuterike që ofron akses në të gjithë përmbajtjen tuaj dixhitale duke përfshirë imazhet, videon, audion, dokumentet dhe më shumë - në çdo kohë, kudo, në çdo pajisje. Mbani të gjithë skedarët tuaj të rëndësishëm të sigurt dhe të centralizuar në një vend. Ju mund të ndani me anëtarët e ekipit, klientët, etj. në të gjithë globin dhe t'u jepni atyre akses dhe leje të kontrolluara në bibliotekën tuaj dixhitale.
Ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit që tregon qartë se ku ndodhet gjithçka dhe çfarë bën. Softueri është i disponueshëm për platforma të shumta - pajisje iOS dhe Android...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

Google Play Store

iPhone App Store

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Kur njerëzit klikojnë në lidhjen tuaj të markës, ata do të shohin nënshkrimin tuaj unik - logon e markës suaj ose një kopertinë albumi për shembull.
Nëse doni të ndani skedarë me audiencën tuaj, një lidhje e zbrazët e shkarkimit nuk mjafton për të krijuar një përshtypje të parë të fortë.
Ju mund të shtoni titullin dhe përshkrimin tuaj - informacionin tuaj të kontaktit, dhe ta bëni atë kartën tuaj të biznesit ose mund të tregoni shkurtimisht historinë e markës suaj.
Kur njerëzit klikojnë në lidhjen tuaj të markës, ata do të shohin nënshkrimin tuaj unik - logon e markës suaj ose një kopertinë albumi për shembull.
Nëse doni të ndani skedarë me audiencën tuaj, një lidhje e zbrazët e shkarkimit nuk mjafton për të krijuar një përshtypje të parë të fortë.
Ju mund të shtoni titullin dhe përshkrimin tuaj - informacionin tuaj të kontaktit, dhe ta bëni atë kartën tuaj të biznesit ose mund të tregoni shkurtimisht historinë e markës suaj.

Veçoritë

+ Në përputhje me GDPR (8 )

+ Sinkronizoni me Google Drive (3 )

+ Rezervimi i koduar (3 )

+ Qasja në skedar në distancë (2 )

+ Licenca e përjetshme (1 )

+ Bazuar në renë kompjuterike (1 )

+ Sinkronizoni me Dropbox (0 )

+ Sinkronizoni me Box (0 )

+ Sinkronizimi i skedarëve (0 )

+ Sinkronizoni me Onedrive (0 )

+ Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

+ Integrimi (0 )

+ Mbështetje për WebDAV (0 )

+ Niveli i lartë (0 )

+ Dosja kripto (0 )

+ Autentifikimi me dy faktorë (0 )

+ Kriptimi nga fundi në fund (0 )

Llojet e Aplikimit

Ruajtja në renë kompjuterike (0 )

Sinkronizimi i skedarëve (0 )

Rezervimi në internet (0 )

Etiketa

Rezervimi

Siguria & Privatësia

makinë në internet

menaxhimin e aseteve dixhitale

ruajtja e desktopit në renë kompjuterike

akses nga kudo

sinkronizimi lan

shkarko sipas kërkesës

kopje rezervë e ruajtjes së cloud

Rezervimi në internet Mjet

ruajtja e sigurt e resë kompjuterike

Alternativat për pCloud

93

BackBlaze

(11 | 3.6)

- - -

843

Nextcloud

(76 | 4.6)

- - -

5475

Dropbox

(87 | 3.9)

- - -

2307

Google Drive

(42 | 4)

- - -

801

MEGA

(27 | 3.3)

- - -

707

Microsoft OneDrive

(18 | 2.9)

- - -

822

ownCloud

(9 | 3.1)

- - -

433

Box

(6 | 2)

- - -

309

MediaFire

(10 | 3.2)

- -

674

Spideroak One Backup

(25 | 3.6)

- - -

100

WeTransfer

(2 | 3)

- - -

18

Wormhole.app

(9 | 5)

- - -

99

Koofr

(7 | 4.3)

- - -

94

Tresorit

(6 | 3.7)

- - -

23

Icedrive

(3 | 2.3)

- - -

21

Filestash

(3 | 5)

- - -

339

SugarSync

(15 | 3)

- - -

34

Infomaniak kDrive

(9 | 4.6)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram