Search

English

359

Pale Moon

(19 | 3.6)

- - -

01101001b

5 years ago

undefined...


Positive comment

18 4


Show more comments

Pale Moon është një shfletues uebi me burim të hapur, me bazë Goanna, i disponueshëm për Microsoft Windows dhe Linux (me sisteme të tjera operative në zhvillim), duke u fokusuar në efikasitetin dhe personalizimin.

Pale Moon ju ofron një përvojë shfletimi në një shfletues të ndërtuar plotësisht nga burimi i tij, i zhvilluar në mënyrë të pavarur, i cili është shkëputur me vështirësi nga kodi Firefox/Mozilla, me veçori dhe optimizime të zgjedhura me kujdes për të përmirësuar shpejtësinë*, përdorimin e burimeve, stabilitetin dhe përdoruesit e shfletuesit përvojë, ndërkohë që ofron personalizim të plotë dhe një koleksion në rritje të shtesave dhe temave.

Karakteristikat kryesore:
Optim...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Twitter

Source

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Versioni Android
I personalizuar, me shtesa,
Versioni beta për Mac.

Veçoritë

+ I fokusuar në privatësi (42 )

+ Zgjerohet nga Plugins/Extensions (24 )

+ I personalizueshëm (16 )

+ Shfletues të bazuar në Firefox (14 )

+ Portativ (13 )

+ Performanca optimale (11 )

+ Peshë e lehtë (4 )

+ Bazuar në motorin Goanna (2 )

+ Përshtatshmëria (2 )

+ Optimizuar për Windows (1 )

+ Mbështetje për shtesat e trashëgimisë (1 )

+ Mbështetje për shtesat e Firefox-it (1 )

+ Firefox i optimizuar (0 )

+ Bazuar në motorin Gecko (0 )

+ Personalizimi i UI (0 )

+ Siguria e fokusuar (0 )

+ Lexues i integruar RSS (0 )

Llojet e Aplikimit

Shfletues uebi (0 )

Etiketa

Siguria & Privatësia

Shfletues uebi -

optimizimi i Windows

Alternativat për Pale Moon

6717

Mozilla Firefox

(200 | 4.1)

- - -

712

Brave

(90 | 3.8)

- - -

726

Tor Browser

(17 | 4.7)

- - -

1051

Vivaldi

(68 | 4.1)

- - -

4815

Google Chrome

(128 | 3.3)

- - -

1073

Chromium

(16 | 3.4)

- - -

1743

Opera

(60 | 3.4)

- - -

303

Waterfox

(25 | 3.5)

- - -

256

Microsoft Edge

(25 | 3)

- - -

195

Firefox Developer Edition

(3 | 3.7)

- -

149

Ungoogled Chromium

(8 | 3.8)

- - -

152

Falkon

(10 | 4.3)

- - -

229

Firefox Nightly

(6 | 4.7)

- - -

70

Bromite

(8 | 4.9)

- - -

212

SeaMonkey

(10 | 4.4)

- - -

110

GNU IceCat

(3 | 5)

- - -

530

Safari

(14 | 2.9)

- - -

73

Firefox Focus

(4 | 3)

- - -

34

Fennec F-Droid

(1 | 4)

- -

162

Yandex.Browser

(10 | 4.1)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram