Search

English

428

OpenStreetMap

(8 | 4.8)

- - -

coralof

4 years ago

undefined...


Positive comment

8 0


Show more comments

OpenStreetMap është një projekt që synon drejtpërsëdrejti krijimin dhe ofrimin e të dhënave gjeografike falas si hartat e rrugëve për këdo që i dëshiron ato. Është një hartë falas e redaktueshme e të gjithë botës. Është bërë nga njerëz si ju. Kjo ju lejon të shikoni, modifikoni dhe përdorni të dhënat gjeografike në një mënyrë bashkëpunuese nga kudo në Tokë.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Rezultati i kërkimit
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ CrowdSourced (42 )

+ Përdoruesi është krijuar (25 )

+ Hapni API-në (8 )

+ Bazuar në komunitet (7 )

+ Navigacion hap pas hapi (4 )

+ Vendndodhja e policisë (3 )

+ GPS (0 )

+ Navigimi GPS (0 )

+ Redaktori i integruar (0 )

Llojet e Aplikimit

Harta (0 )

Etiketa

gjeo

harta në internet

gjeoetiketimi

Harta Shërbimi

Alternativat për OpenStreetMap

1150

Google Maps

(8 | 4.1)

- - -

989

Google Earth

(2 | 4.5)

-

207

OsmAnd

(4 | 5)

- - -

40

Organic Maps

(7 | 4.6)

- - -

250

Waze

(12 | 3.7)

- - -

106

MAPS.ME

(5 | 2.8)

- - -

22

Qwant Maps

(4 | 4.5)

- - -

123

HERE WeGo

(4 | 4.8)

- - -

32

Apple Maps

(4 | 4.2)

- - -

66

2GIS

(3 | 4)

-

14

Transportr

(1 | 4)

62

Yandex.Maps

(3 | 4)

- - -

17

Wikimapia

(0 | 0)

12

MapTiler Cloud

(4 | 4.2)

- -

35

Bing Maps

(0 | 0)

-

13

Modest Maps

(0 | 0)

-

25

Mapline

(5 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram