Search

English

503

OpenShot

(46 | 2.4)

- - -

awesomestuffnetwork

3 years ago

undefined...


Positive comment

6 0


Show more comments

Karakteristikat tona
Ndër-Platformë

OpenShot është një redaktues video ndër-platformë, me mbështetje për Linux, Mac dhe Windows. Filloni dhe shkarkoni instaluesin tonë sot.
Prit & Fetë

Shkurtoni shpejt videot tuaja dhe gjeni ato momente perfekte. OpenShot ka shumë mënyra të thjeshta për të prerë videon tuaj.
Animacion dhe korniza kyçe

Duke përdorur kornizën tonë të fuqishme të animacionit, ju mund të zbehni, rrëshqitni, kërceni dhe animoni çdo gjë në projektin tuaj të videos.
Gjurmët e pakufizuara

Shtoni aq shtresa sa të keni nevojë për filigranë, video në sfond, pjesë audio dhe më shumë.
Efektet video

Duke përdorur motorin tonë të efekteve video, hiqni sfondin nga videoj...

(Shfaq përshkrimin e plotë)

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Redaktimi i videos (17 )

+ Efektet foto (14 )

+ Redaktues jo linear (5 )

+ Pa reklama (5 )

+ Regjistrimi i ekranit me audio (5 )

+ Integrimi i blenderit (3 )

+ Lëvizje e shpejtë (2 )

+ Mbështetje 32-bit (2 )

+ Tituj të animuar 3D (2 )

+ Animacion (1 )

+ Redaktimi i gjeometrisë (1 )

+ Lëvizja e shtresave (1 )

+ Nuk ka ujëra (1 )

+ Redakto pamjet e ekranit (0 )

+ Gjurmo paketa të shumta (0 )

+ Çelësi Chroma / Ekrani i Gjelbër (0 )

Llojet e Aplikimit

Redaktimi i videos (17 )

Etiketa

Prerja

Alternativat për OpenShot

129

Write-on Video

(7 | 5)

- - -

576

Kdenlive

(52 | 3.4)

- - -

1445

Blender

(35 | 4.7)

- - -

326

Shotcut

(33 | 3.6)

- - -

277

DaVinci Resolve

(20 | 3.7)

- - -

591

Avidemux

(21 | 3.8)

- - -

93

Olive Video Editor

(12 | 4.4)

- - -

342

Adobe Premiere Pro

(19 | 3.6)

- - -

216

Camtasia Studio

(10 | 3.6)

- - -

228

MAGIX Vegas Pro

(8 | 3.5)

- - -

82

PiTiVi

(2 | 4)

- - -

156

Lightworks

(10 | 2.8)

- - -

316

VirtualDub

(0 | 0)

- - -

70

HitFilm Pro

(3 | 4.3)

- - -

51

Wondershare Filmora

(6 | 2.7)

- - -

120

iMovie

(6 | 3.7)

- - -

105

Final Cut Pro X

(2 | 3)

- - -

67

Cinelerra

(1 | 5)

-

17

Hitfilm Express

(4 | 4.5)

- - -

20

Movavi Video Editor

(3 | 5)

- - -

© 2022 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram