Search

English

773

Apache OpenOffice

(15 | 3.2)

- - -

nati78

3 years ago

undefined...


Positive comment

1 0


Show more comments

Apache OpenOffice është një paketë kryesore zyrash me burim të hapur që ofron aplikacione falas për përpunim teksti, fletëllogaritëse, prezantime, grafikë, baza të të dhënave dhe më shumë. Të gjitha të dhënat ruhen në një format standard të hapur, megjithëse Open Office mund të lexojë dhe shkruajë gjithashtu skedarë nga softuer të tjerë të zakonshëm të zyrës.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Facebook

Twitter

GitHub

Ubuntu Software Center

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Veçoritë

+ Portativ (13 )

+ Konvertuesi i integruar PDF (4 )

+ Botime në Desktop (3 )

+ E përputhshme me Microsoft Office (3 )

+ Theksimi i sintaksës (2 )

+ Fletëllogaritëse (1 )

+ Përpunim teksti (1 )

+ Modele të personalizuara (0 )

+ Eksporto në PDF (0 )

Llojet e Aplikimit

Përpunim teksti (1 )

Fletëllogaritëse (1 )

Komplet Zyre (0 )

Etiketa

Komplet Zyre -

Baza e të dhënave

Prezantimi -

Alternativat për Apache OpenOffice

95

Apple iWork

(2 | 3)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram