Search

English

673

Apache OpenOffice Writer

(3 | 3.3)

- - -

Guest

4 years ago

undefined...


Positive comment

0 0


Show more comments

Writer, pjesë e paketës Apache OpenOffice, është një përpunues teksti me burim të hapur. Ai mbështet standardin ISO të Open Document Format (ODF) për shkëmbimin e të dhënave si formatin e tij të paracaktuar të skedarit, si dhe formatet e Microsoft Office 97-2003, formatin Microsoft Office 2007 (aftësia për të "hapur" dokumente në versionin 3), ndër të tjera.

Linqe te jashtme

Faqja zyrtare e internetit

Dritarja kryesore
Shembull

Veçoritë

+ Mjet për të shkruar (5 )

+ Thyesat (4 )

+ Kontrolli drejtshkrimor (3 )

+ Përpunim teksti (1 )

+ Eksporto në PDF (0 )

Llojet e Aplikimit

Përpunim teksti (1 )

Etiketa

suitë openoffice

Alternativat për Apache OpenOffice Writer

407

Notion

(48 | 4.1)

- - -

1101

LibreOffice - Writer

(16 | 4.6)

- - -

845

Microsoft Word

(16 | 2.9)

- - -

256

AbiWord

(6 | 2.5)

- - -

26

Walling

(0 | 0)

- - -

194

Pages

(2 | 2)

- - -

18

AppFlowy

(0 | 0)

- - -

104

WPS Writer

(2 | 1)

- - -

24

Indigrid

(10 | 4.3)

- - -

55

TextMaker

(3 | 4.3)

- - -

67

Quip

(4 | 2.8)

- - -

57

Zoho Writer

(2 | 4.5)

- - -

19

Word Online

(1 | 3)

- -

51

Byword

(1 | 5)

- - -

101

Airborn

(1 | 4)

- - -

© 2023 ALTOX.IO. All rights reserved

LinkedinTelegram